reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

Anadri trzymam kciuki zeby udało sie Wam cos wymyslic , moze zdarzy sie cos niespodziewanego:tak: Dla synka najważniejsze bedzie zebys była w swieta a nie prezenty - choćby z tego powodu (jak pisza laski), ze nic z tych swiat nie zrozumieja dzieciaczki:tak:
Poaa jakie awrzywka dzis jadłąś?;-):-D
ja miałam wczoraj uczte -pizze , ciasto z kremem i do tego wilki kubek grzanego wina:tak:zachciało mi sie tego wina a w nocy mnie suszyło.

reklama
Znalazlam zdjęcie swoje stare robione 2 lata temu i normalbie strasznie się czuję jak je oglądam , bo teraz chyba nigdy nie bedę miała takiego ciała ;/
Oto zdjęcia
Strasznie po ciąży 'zbidniałam" :( Najgorsze te boczki jak patrze w lustro.Ciekawe czy to zniknie ...

wyjątkowa super wyglądasz w ciemnych włosach dużo lepiej iż w blond

Kochana znam ten ból. Pokaże jak wyglądałam kiedyś a jak teraz. Wiem jednak, że to przede wszystkim moje lenistwo...

Aza y szprycho!!!! na jednym i na drugim zdjęciu wyglądasz świetnie

eh to i ja ponarzekam .... tez starsznie brzuch mi urusł ;/ ;/ masakra a to temu ze jak po 22 zaczelam wracac z pracy to jadłam no i dzis postanowilam ze nie bede jadła chyba ze mocno głodna to max 1 kanapke ehhh no i te hula hop :( nie dam rady chyba systematycznie krecic sie na nim ;( za mało motywacji ;/

kochana kanapeczki do pracy kanapeczki :-) ja do kręcenia nie mogę się zmusić...

czesc kobietki, z braku internetu oraz kasy zawiesilam dietke. aktualnie jestesmy z mezem na mini glodowce bo na jedzenie nie mamy :D to nie zart.
do dietki wroce po przeprowadzce na nowe mieszkanko czyli 29 grudnia. do tego czasu musze jakos wytrzymac.
mam nadzieje ze Wam idzie dobrze i chudniecie.

anndari <przytulam> współczuje sytuacji ale jak już się przeniesiecie wszystko się ułoży 3mam kciuki

martolinka dzisiaj to prawie nic nie zjadlam:-( tak sie zle czuje, rano tylko twarozek ze szczypiorkiem...nie wiem o co chodzi, mam nadzieje ze nie przejelam z ta uderzeniowka, na pewno nie...ale na sama mysl o samych proteinkach wymiotowac mi sie chce...ble:p
ale mialas uczte, nie ma co:-) fajnie, nie ma jak tak...

AZA - wg mnie jest ok, a lustra kłamią;-);-);-), ja zawsze uważałam , że mam grube uda, a na zdjęciach wyglądałam super / po czasie to stwierdzam, kiedy ostatnio zajrzałam do albumów:-D:-D / . Ale jak masz się czuć choć trochę lepiej to zapraszamy do towarzystwa... ;-)
Klaudzia - dukan wcale nie jest zły... może dlatego, że dopiero 24 czy 25 dzień na nim jestem, ale niektóre potrawy są miodzio. ;-):-D
Anadri - byle do wiosny i ładnych dni ;-);-)
Martolinka - zapewne suszyło na mróz a nie z racji grzańca;-):-D:-D
Ja oczywiście w weekend nie zmieniam suwaczka, bo oczywiście skleroza nie boli, a link do strażnika mam w pracy...

Anawawka ja na dukanie wystartowalam jedna z pierwszych z Mary Mary na forum i bylam na dukanie kilka tygodni chudnac 10kg ale jakos nie mam ochoty na Dukana teraz, a na mysl o otrebach i pieczeniu chleba nie dobrze mi sie robi hehe, dlatego zrezygnowalam z pieczywa ale sniadanka i kolacje robie sobie dukanowe, do tego brak cukru i slodyczy. Obiadki jednak to u mnie podstawa spelnionego dnia wiec musze cos dobrego zjesc i tak z wielu rzeczy juz zrezygnowalam. Na razie jest ok zobaczymy jak waga poleci przez nastepne kilka dni i wtedy albo przejde na dukana calkowicie albo bede dalej stosowac swoja dietke ;-)

Dziewczyny mozecie podoac jakis link na czym polega ta dieta dukana??znajoma chce zrzucic 5kg i szuka dobrej diety.

Aza,wyjatkowa ale laski bylyscie:-) Aska nie wiem co Ty chcesz od siebie teraz.a nogi masz do nieba hehe:-)
Wyjatkowa ladnie Ci w ciemnych wlosach:-)

Gie-oska - Dieta proteinowa (protal) lub wystarczy w wyszukiwarce wpisać dieta Dukana... są jeszcze do tego książki pierwsza "Nie potrafię schudnąć" , druga " Metoda doktora Dukana", następna do "Nie potrafię schudnąć - przepisy specjalnie dla Polaków" .. poza tym jeśli ma kłopoty z nerkami bądź cholesterolem to niestety odpada ta dieta. Ogólnie na mnie zadziałała pozytywnie, nie dość, że chudnę, to jeszcze mam taką energię jak przed ciążami;-)

Anawawka patrze na Twój suwaczek i może to absurdalne ale czuję się dumna z Ciebie:tak:
Ja wczoraj troche podjadłąm pierniczków przy okazji ich robienia:tak:na szczescie na wadze nic sie nie ruszylo. Ciesze sie bo waga sie utrzymuje , po ucztach lekko rosnie , ale potem sie wyrównuje:tak:
dziś mam proteinki i cierpie. Juz nie wiem jak mogłąm dac rade 5 dni na proteinach samych

Martolinka - polubiłam Dukana :):-D , nawet na Święta już mam menu , zrobię sobie 2 dni PW, a po świętach przejdę na proteinki... tylko muszę dokupić składniki i mogę działać.

reklama
Do góry