reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

Anadri trzymam kciuki zeby udało sie Wam cos wymyslic , moze zdarzy sie cos niespodziewanego:tak: Dla synka najważniejsze bedzie zebys była w swieta a nie prezenty - choćby z tego powodu (jak pisza laski), ze nic z tych swiat nie zrozumieja dzieciaczki:tak:
Poaa jakie awrzywka dzis jadłąś?;-):-D
ja miałam wczoraj uczte -pizze , ciasto z kremem i do tego wilki kubek grzanego wina:tak:zachciało mi sie tego wina a w nocy mnie suszyło.

reklama
Znalazlam zdjęcie swoje stare robione 2 lata temu i normalbie strasznie się czuję jak je oglądam , bo teraz chyba nigdy nie bedę miała takiego ciała ;/
Oto zdjęcia
Strasznie po ciąży 'zbidniałam" :( Najgorsze te boczki jak patrze w lustro.Ciekawe czy to zniknie ...

wyjątkowa super wyglądasz w ciemnych włosach dużo lepiej iż w blond

Kochana znam ten ból. Pokaże jak wyglądałam kiedyś a jak teraz. Wiem jednak, że to przede wszystkim moje lenistwo...

Aza y szprycho!!!! na jednym i na drugim zdjęciu wyglądasz świetnie

eh to i ja ponarzekam .... tez starsznie brzuch mi urusł ;/ ;/ masakra a to temu ze jak po 22 zaczelam wracac z pracy to jadłam no i dzis postanowilam ze nie bede jadła chyba ze mocno głodna to max 1 kanapke ehhh no i te hula hop :( nie dam rady chyba systematycznie krecic sie na nim ;( za mało motywacji ;/

kochana kanapeczki do pracy kanapeczki :-) ja do kręcenia nie mogę się zmusić...

czesc kobietki, z braku internetu oraz kasy zawiesilam dietke. aktualnie jestesmy z mezem na mini glodowce bo na jedzenie nie mamy :D to nie zart.
do dietki wroce po przeprowadzce na nowe mieszkanko czyli 29 grudnia. do tego czasu musze jakos wytrzymac.
mam nadzieje ze Wam idzie dobrze i chudniecie.

anndari <przytulam> współczuje sytuacji ale jak już się przeniesiecie wszystko się ułoży 3mam kciuki

martolinka dzisiaj to prawie nic nie zjadlam:-( tak sie zle czuje, rano tylko twarozek ze szczypiorkiem...nie wiem o co chodzi, mam nadzieje ze nie przejelam z ta uderzeniowka, na pewno nie...ale na sama mysl o samych proteinkach wymiotowac mi sie chce...ble:p
ale mialas uczte, nie ma co:-) fajnie, nie ma jak tak...

AZA - wg mnie jest ok, a lustra kłamią;-);-);-), ja zawsze uważałam , że mam grube uda, a na zdjęciach wyglądałam super / po czasie to stwierdzam, kiedy ostatnio zajrzałam do albumów:-D:-D / . Ale jak masz się czuć choć trochę lepiej to zapraszamy do towarzystwa... ;-)
Klaudzia - dukan wcale nie jest zły... może dlatego, że dopiero 24 czy 25 dzień na nim jestem, ale niektóre potrawy są miodzio. ;-):-D
Anadri - byle do wiosny i ładnych dni ;-);-)
Martolinka - zapewne suszyło na mróz a nie z racji grzańca;-):-D:-D
Ja oczywiście w weekend nie zmieniam suwaczka, bo oczywiście skleroza nie boli, a link do strażnika mam w pracy...

Anawawka ja na dukanie wystartowalam jedna z pierwszych z Mary Mary na forum i bylam na dukanie kilka tygodni chudnac 10kg ale jakos nie mam ochoty na Dukana teraz, a na mysl o otrebach i pieczeniu chleba nie dobrze mi sie robi hehe, dlatego zrezygnowalam z pieczywa ale sniadanka i kolacje robie sobie dukanowe, do tego brak cukru i slodyczy. Obiadki jednak to u mnie podstawa spelnionego dnia wiec musze cos dobrego zjesc i tak z wielu rzeczy juz zrezygnowalam. Na razie jest ok zobaczymy jak waga poleci przez nastepne kilka dni i wtedy albo przejde na dukana calkowicie albo bede dalej stosowac swoja dietke ;-)

Dziewczyny mozecie podoac jakis link na czym polega ta dieta dukana??znajoma chce zrzucic 5kg i szuka dobrej diety.

Aza,wyjatkowa ale laski bylyscie:-) Aska nie wiem co Ty chcesz od siebie teraz.a nogi masz do nieba hehe:-)
Wyjatkowa ladnie Ci w ciemnych wlosach:-)

Gie-oska - Dieta proteinowa (protal) lub wystarczy w wyszukiwarce wpisać dieta Dukana... są jeszcze do tego książki pierwsza "Nie potrafię schudnąć" , druga " Metoda doktora Dukana", następna do "Nie potrafię schudnąć - przepisy specjalnie dla Polaków" .. poza tym jeśli ma kłopoty z nerkami bądź cholesterolem to niestety odpada ta dieta. Ogólnie na mnie zadziałała pozytywnie, nie dość, że chudnę, to jeszcze mam taką energię jak przed ciążami;-)

Anawawka patrze na Twój suwaczek i może to absurdalne ale czuję się dumna z Ciebie:tak:
Ja wczoraj troche podjadłąm pierniczków przy okazji ich robienia:tak:na szczescie na wadze nic sie nie ruszylo. Ciesze sie bo waga sie utrzymuje , po ucztach lekko rosnie , ale potem sie wyrównuje:tak:
dziś mam proteinki i cierpie. Juz nie wiem jak mogłąm dac rade 5 dni na proteinach samych

Martolinka - polubiłam Dukana :):-D , nawet na Święta już mam menu , zrobię sobie 2 dni PW, a po świętach przejdę na proteinki... tylko muszę dokupić składniki i mogę działać.

reklama
Do góry