W
wyjatkowaonaa
Gość
Co do lenistwa to sie zgadzam Aza ale miałaś nogi
Zazdroszczę

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co do lenistwa to sie zgadzam Aza ale miałaś nogiZazdroszczę
eh to i ja ponarzekam .... tez starsznie brzuch mi urusł ;/ ;/ masakra a to temu ze jak po 22 zaczelam wracac z pracy to jadłam no i dzis postanowilam ze nie bede jadła chyba ze mocno głodna to max 1 kanapke ehhh no i te hula hopnie dam rady chyba systematycznie krecic sie na nim ;( za mało motywacji ;/
niby systepatyczne krecenie daje efekty po tygodniu dwóch ... a ta masc to pewnei by pomagała bo czułam roznice jak posmarowałam sie ale sama masc cudow nie daTo może w pracy zje coś?
Kasia Ty super wyglądasz... Ja juz zaplanowałam,że w marcu w uorodzni moje 22 mam zamiar iśc sobie na impreze więc musze sie zabrać za siebie i na dodatek będe musiała zabrac mojego nieszczęśnika co tańczyć nie potrafi w rytmie electro, techno(Mojego B.).
Aaa i mi motywacji nie brak ale czasu tak, po egzaminach się zabiorę , bo teraz to nad ksiązkami siedze.
Kasia a te hula-hop daje coś?Smarowalaś sie ta maścią rozgrzewającą?Ja tak i to nic mi nie dało :/