reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

no to ja majac nawet najnizsza wage 46 kg miałam cycki rozm C i brzuszek zaokraglony..... nigdy w zadnym miejscu nie bylam plaska zawsze byla pupa, cyc i troszke brzuszek.....
co do biustu to normalnie mam duze C a jak przytyje to D a w ciąży to juz w ogóle było E :D staniki jak namioty hahahahahahaha

reklama
e tam jak namioty. Ja teraz jak schudłam mam E, a wydaja mi się mikroskopijne.

Z ta waga to też jest takk, że nie każdy wygląda na tyle ile waży. Mi zawsze wszyscy mówili, ze nie wyglądam na swoją wagę, tylko na mniej. Tak samo jest z Kubą. Jest bardzo ciężki jak na swój wiek a wcale nie wyglada.

Wg teorii o wadze to ja powinnam ważyć 47 , wyglądałabym jak śmierć na wakacjach;-) , wagę miałam różną rozpiętość od 44 do 48 ( do 2000 roku; w pracy stawiali, że mam anoreksję:-D ) , potem rosła na zimę, latem spadała i tak w kółko, aż 2007 , kiedy przyczepiła mi się waga 58 i tak stała przez długi czas. Mam gdzieś zapiski jakie posiadałam wymiary w 93 roku ( kiedy to miałam 18 lat ;) )

wychodzi na to, ze zawsze mialam idealna wage (172cm, 62kg:-D), no ale czemu teraz tak nie jest?:( a brzuszka nigdy nie mialam plaskiego:no:
noo wazylam swojego czasu tez troche ponad 40kg, przy wzroscie ok. 170 ale wygladalam zle:( odchudzalam sie zawziecie, az mdlalam:zawstydzona/y:
a teraz dalej 172cm i waga 68-70:wściekła/y:
Mama powodzenia :) ja teraz tez sie pilnuje bo wystarczy, ze kilka dni sie bede objadac a waga zaraz w gore:wściekła/y:

A no dobrze. Dzisiaj spadł tylko 0,1 kg no ale jednak coś. Nie moze zawsze lecieć po 0,4 kg ;p Spoko jakoś idzie. system 3/3 jest dla mnie lepszy. Nie kusi mnie tak i nie mam załamania na P. Na słodkie tez mnie nie ciągnie bo mozna zrobic dukanowe słodkości. Pomyślałam ze na weekend zawsze sobie coś bede robić - nie czesciej. Teraz bylo ptasie mleczko, musze coś wyszukac na zaś ;)) Coś szybkiego, prostego i smacznego :D

reklama
Do góry