reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

reklama
Mama gratuluje spadku i trzymam kciuki za dalsze kilogramki :)

ja tez dzisiaj mam P ;) a w ogole maz sie juz na mnie denerwuje:( mowi, ze sie nudna robie z tym jedzeniem i ze jak nie zaczne jesc normalnie to sie wkurzy:-( i powiedzial mi dzisiaj" i Ty sie dziwisz, ze w ciaze zajsc nie mozesz":szok:

martolinka teoretycznie tez tak mam, ze poniedzialek jest moim dniem proteinowym:tak: ale roznie to bywa, czasami sie wkurze i zrobie kilka dni pod rzad:zawstydzona/y: staram sie jesc tez normalnie ale ja sie panicznie boje, ze przytyje:tak: waga sie naprawde trzyma ok ale chcialabym jeszcze z 6 kg mniej:tak:
czasami za to tez mam dzien, ze jem jak swinka:zawstydzona/y: (stres). I potem skutki tego sa, dwa kilo wiecej:-( masakra jakas, staram sie nie swirowac bo ile mozna?!:-D wiem, ze nie wygladam trragicznie ale czasami jak spojrze w lustro to mam dosc:wściekła/y: jakas obsesja chociaz juz jest zdecydowanie lepiej (chodzi mi o psychike) i bardzo chce dzidziusia, niezaleznie ile przytyje:tak:

Hej laseczki. U mnie P minęło nawet nie wiem kiedy......
Dzisiaj zajadam leczo, na wadze 56.9 kg. Byle do przodu. Chociaz cały czas jestem najedzona, az za bardzo :D nio i w ogóle nie odczuwam diety :))

Polaa P kilka dni pod rzad? nie dziwie sie , ze maz Ci tak powiedział... wez sie w grasc. Jestes super laska i teraz masz sie starac o dzidzie i zdrowo odzywiac piekna!!!
Mama leczo to na Dukanie było moje ulubione danie po P :) bomba witamonowa

reklama
Marta dziekuje Ci bardzo ale do super laski to mi daleko:tak::-(

hmm, leczo ale narobilyscie ochoty, uwielbiam:tak:

a jesli chodzi o moje dni proteinowe to tak jak napisalam jak sie wkurze to robie kilka dni pod rzad bo po nich czuje sie lepiej, lżejsza:tak:
ale zdaje sobie sprawe ze to bezsensu. Pozniej nadrobiam:zawstydzona/y:
Oczywiscie nie zawsze:-p

Do góry