reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

a ja znow się zapuściłam. Dam sobie jeszcze kilka dni, bo teraz to przede wszystkim chce sie wyspać. I od poniedziałku ruszam znowu, a właściwie dalej (jak tak dalej pojdzie to ja caly rok sie bede odchudzac)
Tyko mam problem z obiadami na P, bo juz mi pieczone kurczaki nosem wychodzą, a wolowiny nie moge.
No i musze nowa maszynke do miesa kupic :/

reklama
A ja się żywię normalnie, tylko wg zaleceń na fazie 4 stosuję jeden dzień P, nie wiem jak waga, bo nawet po wymianie baterii waga dostała świra, więc niie wiem jak wagowo, wzrokowo ok, trzymam linię ;-)

Mama b. ładny wyniki:tak:
anawawka skoro wzrokowo ok to jest na pewno ok;-)
moja waga tez czasami wariuje (urządzenie:-)), potrafi w tym samym miejscu zawsze co się ważę i w tym samym czasie pokazać dwa różne wyniki:tak: zrozumialabym jak to by było kilka gramów a nie kilka kg:szok::szok: ale dzisiaj stwierdzilam, ze nie ma tragedii :-D dokladnie sie sobie przyjrzalam w lustrze:-)

ech a u mnie dzisiaj + 0,2 kg ale zdaje sie ze po weekendzie powinna sie @ zbliżyć. U mnie własnie juz duzo wczesniej daje o sobie znac napęczniałym brzuchem i świrowaniem jajników....

hej laski, trzymam dukana ale nie wiem ile na wadze bo świruje ;/ skoro Marcelowi pokazuje nawet 15 kg to sorry..... a mnie nawet 60 ehhhh ;/ no ale pomylilam sie to nie na @ waga mi podskoczyła tylko na płodne dni no i teraz je mam wiec pewnie waga w okolicach 57,5 sie trzyma...... musze kupic nowe baterie. A jak nie to wage ;/;/

reklama
Mamo - mam ten sam ból z wagą, po wymianie baterii waży z czapy.. najfajniejsze, że jak się ją weźmie w górę i postawi to pokazuje dziwaczne liczby.. także ważyłam się na starej nie elektrycznej i o kant tyłka taki pomiar można rozbić i mam dylemat czy naprawiać, czy kupić nową.

Do góry