reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

reklama
Lotka - czasami wyjazdy dają zaskakujący efekt in plus ;-) ehh kiedy była ta 30...:-D:-D Świętuj. świętuj ;-)

A ja dziś P zaczynam z wagą 51,1.

Witam wszystkich, którzy chcą się cieszyć pięknym i zdrowym ciałem niezależnie od pory roku.
Polecam zbilansowaną dietę odchudzająca, ułożoną na 14 dni, składającą się z 4-5 posiłków dziennie.
Jadłospis jest przeznaczony dla wszystkich: kobiet, mężczyzn, młodzieży. Tworzę diety również dla kobiet w ciąży - rozpisuję dietę na wszystkie trymestry ciąży z zachowaniem odpowiedniej kaloryczności oraz wartości odżywczej w każdym posiłku. Pomagam pozbyć się niechcianych kilogramów kobietom po przebytej ciąży, niekarmiącym, które chcą wrócić do swojego poprzedniego rozmiaru, poczuć się znów lekko i atrakcyjnie!!!
Nie proponuję diety cud, tylko naukę zdrowego trybu życia - schudniesz od 1 do 1,5 kilograma tygodniowo. Pomagam również wyjść z diety po uzyskaniu wymarzonej wagi, tak aby nie powstał efekt jo-jo.

Kaloryczność diety jest dobierana indywidualnie, w tym celu po zaksięgowaniu wpłaty na konto bankowe przesyłany jest formularz żywieniowy na podanego maila, w celu uzyskania informacji na temat każdego z Państwa (dotychczasowy sposób żywienia, stan zdrowia, alergie, aktywność fizyczna, niepreferowane produkty). Dieta wysyłana jest w przeciągu 5 dni roboczych.
Zapraszam na lekką stronę życia!!!
diety_zdrowie@o2.pl

Kilolku z tego coi pamiętam to Dukan zalecał kobietom w ciazy przejsc na III faze z wykluczeniem dnia proteinowego. Trochę poczytałam i wydaje mi się to rozsądne choć z poczatku byłam w szoku :)

No i dodać dodatkową porcje owoców. Ja dokłądnie nie pamiętam co można jeść w III fazie ale pamietam,z e też wydawąło mi się to bardzo rozsądne.

reklama
Do góry