reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

reklama
martolinka ja tez nie wiem skad mi sie biora takie mysli:no: ale dzisiaj nie jest zle :) mam nadzieje, ze to szybko przejdzie bo naprawde czasami odechciewa sie wszystkiego...:-(
anawawka psycholog?? Mysle, ze az tak tragicznie to nie jest...i szkieletem nie jestem na pewno;-) ale w sumie sama nie wiem co robic czasami, zeby tak glupio nie myslec :( schudlam tyle ile chcialam a jednak dalej mi cos nie pasuje:/
maxweel gratuluje!!!

maxwel super!
a z dieta co teraz? Odstawiasz całkiem czy robisz t co Dukan sugeruje w ciązy?

Dzięki Kilolku:)
A dieta - właśnie jeszcze nie wiem, poczytam, co tam Dukan pisze ciekawego..a jak nie, to całkowicie rzucę, tylko wiadomo - będę się ograniczała..na pewno nie wrócę do słodyczy (znaczy, postaram się;))..ale nie będę się katowała

Maxwell - będę zaciskać kciuki z całej mojej mocy;-)
Edit. Polaa - ale właśnie dziewczyny nie były zadowolone ze swojego wyglądu i .. zaczęły odchudzać się na maxa.. łatwo wpaść w spirale odchudzania-choroby. Mi się od razu czerwona lampka zapala jak coś takiego słyszę, stąd moja sugestia.

Ostatnia edycja:
Maxweel ja sceptycznie podchopdze do jakielkolwiek diety w scisłym tego słowa znaczeniu w trakcie ciazy. Mysle , ze juz pewnych nawyków , zachowan zywieniowych sie nauczyłas. Uwazaam ,z e powinnas sie po prostu zdrowo sie odzywiac- kiedy mamy spełniac wszystkie swoje zachcianki jak nie w ciazy?:)

Cześć dziewczyny,
ja po weekendzie - waga leciutko w dół, ale..koniec z dietą..na razie wolę się za bardzo nie cieszyć, ale test wyszedł pozytywnie:-)..

teraz doczytałam bo nie mam kiedy gapa jaka ze mnie haha.Gratulacje ogromne:-)

ja na zwolnieniu byłam też od poczatku ciąży.nie miałam problemu ze zwolnieniem;-)

Dzis mam dzien proteinowy , To jakis horror ,a le cały czas mysle o jedzeniu. Co zjem jutro , na co mam ochote... obłęd jakiś!!!

reklama
martolinka wiem co czujesz, ja tez dzisiaj ma P i tylko mysle o jutrzejszym obiadku:tak: i napisze Ci, ze sie odgapilam od Ciebie i zrobilam sobie poniedzialki proteinkowe i nie ma jak po weekendzie "oczyscic" organizm:-)
maxwell teraz nie mozesz sie odchudzac;-) mozesz sobie pozwolic na duzo wiecej :tak: wiadomo, ze tez nie mozna przesadzic w druga strone ale jedz jak tylko jestes glodna i to na co masz ochote:-)
zazdroszcze:zawstydzona/y:

Do góry