reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

reklama
Efektem jo-jo nazywamy wahania masy (wagi) ciała polegające na następującym kolejno po sobie chudnięciu i tyciu- tak to rozmumiem :)

jak tam dziewczyny? dietujecie jeszcze bo jaaks cisza tutaj nastala?:)

u mnie po staremu, waga sie trzyma na szczescie, pol kilo w jedna albo w druga strone ;)
ale juz sie tak nie zlamuje, jak cos zjem to ide na spacer i spalam kalorie ;)

ostatnio chyba mnie jakas depresja dopadala, doslownie ;(
maz stwierdzil, ze zachowuje sie gorzej niz kilka dni po porodzie jak mialam wtedy 20 kg wiecej.

Polaa - u mnie dieta ok, po wczorajszym P 50,7 kg.. i dziękuję samozaparciu do dietowania, bo dziś 1,5 godzinny maraton spacerowy miałam ... Hanka jest tak żwawa, że cały czas podskakuje i biega, trzeba więc za nią dość szybkim tempem chodzić... Gośka jak dostaje szpuli w nogach, to truchcikiem się zasuwa... dopiero pchanie wózka podwójnego w przyśpieszonym tempie pod od koniec spaceru, by Gośka nie zasnęła doprowadziło mnie do zadyszki...

Co do zachowań polaa weź się w garść, bo jak zajdziesz w ciążę to popadniesz w jeszcze gorszą schizę, co może się odbić na dziecku... To już wg mnie staje się niebezpieczne.... może jestem przerwrażliwiona, ale ... drobne rzeczy mogą doprowadzić do opłakanych skutków. Musisz zdrobić sobię fotę i spojrzeć na siebie obiektywnie... co byś o takiej osobie pomyślała, gdybyś ją zobaczyła.. ;-)

haha anawawka to samo dzisiaj sie spytalam Mojego, czy jakbys mnie nie znal i zobaczyl pierwszy raz to co bys sobie pomyslal? ;) Gruba czy w sam raz czy jaka?:)
A On do mnie: " chyba glupia bo gada glupoty" :(
nie jest tak tragicznie jesli chodzi o moja psychike, dzieki za troske ;)
ostatnio po prostu jakiegos dola mialam i to napisalam ;(
czasami czlowiekowi ulzy jak sie "wygada", najlepsze jest to ze ja waze tylko ile przed ciaza i sama nie wiem o co mi chodzi ?!;)
dam rade a zaciazyc chce bardzo ;) teraz to jedyny moj cel :)
dzisiaj sobie troszke pojadlam, nie powiem ale taka miala ochote na ziemniaki ze maskara jakas:/
jeszcze dzisiaj kupilam sobie bluze wiec to mi zupelnie humor poprawilo

Polaa - niezły tekst mężowski..:-D a ulgę przynosi takie wklepanie swoich myśli na forum to prawda.. ziemniaki jakoś nie bardzo za mną chodzą, ale fryty...:tak: kopytka mmmmm

reklama
a za mna tylko ziemniaki!!! Uwielbiam je!!! Ale musze przeciez ograniczac ;)
w sumie kopytka tez bym zjadla;) no i fytkami bym nie pogardzila haha :D

Do góry