reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

Poczytałam sobie dukanową wersję diety w ciąży - i..żadnej diety stosować nie będę..po prostu tak, jak pisze Polaa i Martolinka - zdrowe żywienie i bez przesady..zjadłam jakąs godzinę temu grejpfruta (pierwszy od ponad trzech miesięcy) i..normalnie mnie przegoniło:-(..
Polaa, też zaciążysz, trzymam kciuki za Was!!

reklama
maxwell dzieki ale na razie to jeszcze prob nie bylo:-( (nie ze w ogole hehe:)) ale te magiczne dni jakos szybko przelecialy nie wiadomo kiedy) ale wszystko przed nami:tak:
oby bylo jak z Kubusiem (za pierwszym razem) ale nigdy nic nie wiadomo...
a co najgorsze nie wiem jak bedzie w tym msc bo chyba sie wybiore do Polski.
Mialam leciec na komunie w maju do siostry ale raczej nie bede dala rade i chyba jej zrobie niespodzianke i polece teraz z prezentem:-) i ich odwiedze...
a jesli chodzi o Twoje podejscie, ze nie bedziesz zadnych diet stosowala to super;-)
nie ma jak byc w ciazy haha:) a ktory to tydzien? Wiesz kiedy termin??

anawawka super ;)
ja sie musze przyznac ze ostatnio cos mi waga "szalala" i bylo nawet dwa kg wiecej niz zawsze, moze przez @. A dzisiaj sie wazylam i wszystko sie unormowalo na szczescie (moze po wczorajszych P)

maxwell dzieki ale na razie to jeszcze prob nie bylo:-( (nie ze w ogole hehe:)) ale te magiczne dni jakos szybko przelecialy nie wiadomo kiedy) ale wszystko przed nami:tak:
oby bylo jak z Kubusiem (za pierwszym razem) ale nigdy nic nie wiadomo...
a co najgorsze nie wiem jak bedzie w tym msc bo chyba sie wybiore do Polski.
Mialam leciec na komunie w maju do siostry ale raczej nie bede dala rade i chyba jej zrobie niespodzianke i polece teraz z prezentem:-) i ich odwiedze...
a jesli chodzi o Twoje podejscie, ze nie bedziesz zadnych diet stosowala to super;-)
nie ma jak byc w ciazy haha:) a ktory to tydzien? Wiesz kiedy termin??
Tydzień 5, a termin - wg @ na 26-27 listopada..Najlepiej, bo Marysia jest 26 listopad:):):)

hehe to fajnie, równiutko 2 latka :D jak u mnie

a moja waga delikatny spadek odnotowała i uwaga! weszłam w stare jeansy!! ponad 4 lata w nich nie chodziłam a dziś oto niespodzianka - roozmiar 31 i wygodnie tylko mała oponka jesczez wokół, ze 2 kilo i będzie ladnie a tymczasem luxniejsze bluzki bedę zakladać (bo większych juz na pewno nie zalożę hehe)

tylko, tylko niestety pokusilam się o pół tosta, dzicku podjadlam :/ no trudno, ale 2,5 tygodnia bez grzeszków wytrzymalam az mi po weekendzie było przykro, ze wszystkie pogrzeszyły a ja taka grzeczna bylam :d

maxwell lepszego terminu nie moglas sobie wymarzyc:-)
jeszcze jakby sie udalo tego 26tego to juz w ogole super;-)

kilolek gratulacje ;) nie ma jak zmiescic sie w stare spodnie ;)
za chwile i te jeansy beda za duze:tak:
narobilas smaka na tosty...

Maxwell - fajnie, trzymam kciuki, by wszystko poszło ok.
Kikolek - popatrzyłam na suwaczek wow ... jak miło powitać stare ciuszki;-)
Polaa - mi waga skacze do kg, przed @ tylko czuję się napuchnięta a waga bz.

Po intensywnych ćwiczeniach fizycznych na placykach zabaw i stresach , dziś rankiem waga pokazała 50,8 kg, czyli po wzroście spadło mimo jedzenia wd zasad.;-)Jutro P po dzisiejszej uczcie ...

reklama
anawawka ja nie wiem do konca czy te "skoki" byly przez @ :)
tak przypuszczam tylko ale wszystko mozliwe, ze nie a sie nie obzeralam wtedy:-)

martolinka super Ci sie trzyma waga:)
kilolek schudlas tyle ile ja tylko Ty w 2 i pol msc, a ja w ponad 4 :tak:

Do góry