reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

reklama
FII d5: duży jogut nat ze słodzikiem, 10 g rzodkiewek, piers z kurczaka, troche kapusty pekinskiej, cebula, pieczarki, 3 płaty ryby pieczone w sosie "przepis na rybe" - zamiast smietany dalam chudy jogurt, a teraz grzeszki: kilka chrupek truskawkowych flipss małemu zabrałam :(

Anadri i po co te grzeszki? od tego sie zaczyna :) sama zreszta wiesz
poczytaj sobie sklad "pomysłu na" i okaze sie , ze to nie na nasza dietke :)

anadri oj ja tez uwielbiam flipsy :) dobrze, ze nie mam ich obecnie w domu;)
martolinka a ja mam pytanko: czy Ty np. ziemniaki lub makaron jesz w ogóle?? i czy cokolwiek smazone? (kotlecik itp.) dzieki

polaa ziemniaki jem ze 3 razy w tygodniu , ale moze ze 2 małe na talerzu bo mnie do nich nie ciagnie . Kocham za to makaron. Kupuje pełnoziarnisty i ze 2 razy w tyg jem.
Co do smazonego to zdarza się kochana. Ale raczej na parze , albo gotowane lub pieczone. Jutro mam na obiad smazona rybke :)

Rozumiem:)
ja wlasnie tez czasami zjem dorsza w panierce (uwielbiam) ale oczywiscie czesciej z piekarnika...a ziemniaki lubi i makaron tez;) ale staram jesc nie wiecej niz dwa razy w tyg.
osotatnio zjadlam pomidorowke z makaronem bo tyle juz za mna chodzila ze sie skusilam:)
dzisiaj sie wazylam, waga w miejscu a nawet 200gr. mniej;)

martolinka wiem cos o tych nawykach;) ja na kolacje zawsze (prawie zawsze) tradycyjnie twarozek ze szczypiorkiem, nawet mi nie obrzydl jeszcze o dziwo:) a na sniadanka roznie (jak je jem oczywiscie), ale zdarza sie i czasami ciemny chlebek z serem zoltym:/ ale rzadko na szczescie. Teraz robie juz jeden dzien P w tygodniu i nie oszukuje jak kiedys:D

dziewczyny co tu taka cisza???

anadri jak leci?? Mam nadzieje, ze waga w dol :))
kilolek a jak u Ciebie?? Ile Tobie juz kg polecialo <szok> i to w krotkim czasie

reklama
hej kochane, no nie ważyłam sie ze strachu hehehe. jutro rano bedzie chwila prawdy :D

a dziś ...
FII d7 (P2): makrela wedzona, jogurt naturalny ze slodzikiem, klopsiki w sosie pomidorowym (mięso mielone indyk, cebula, czosnek, swieza bazylia, sol pieprz, otreby pszenne sos: 1 przecier pomidorowy, woda przegotowana, bazylia swieza, sol pieprz. mieso podsmazona na teflonie bez tluszczu, potem gotowane w wodzie i zalane sosem. z 00 g miesa wyszlo mi 10 duzych klopsow. zjadłam 4 i mialam dosc :) piotrek wszamał mi 2 kolejne a reszta na jutro), kostka twarogu chudego z jajkiem, slodzikiem i kakao, polane jogurtem nat.

modle sie zeby waga poleciala w dół, albo chociaz stała w miejscu :D

Polaa gratuluje spadku wagi :)

Do góry