reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

martolinka - ja tez koncze w tym roku, tzn takie mam plany;-)

maxwell - wow, zazdroszcze, ja juz nie pamietam kiedy byłam na dyskotece

U mnie 0.5 kg w dół, byłoby wiecej ale wczoraj 2 małe pączki wciągnełam:zawstydzona/y:

Edit. Co dziewczyny robicie z dzisiejszym postem?

Ostatnia edycja:
reklama
Ewelia, ja byłam pierwszy raz od wieków..warto było, bo się odstresowałam i w ogóle było fajnie:-)
Co do postu - na śniadanko zjadłam jajecznicę z kefirem, a na obiad planuję rybkę z jakimiś jarzynkami - jestem na PW..

Witajcie,
Maxweel to nie jest tak do konca ,z e wrociłam do normalnego jedzenia. Mam jeden dzien P. po 18 staram sie nie jesc (chodze spac okolo 22-23), unikam ziemniaków, ryzu , makaronu , słodyczy itp.no i podstawa to otreby i woda :)
waga suwaczkowa
Ewelia ja mam na obiad rybke

hej :) waga znów 200 g mniej !! hurra! no jestem w szoku bo myślałam, że przez warzywka nic nie ubedzie, a tu prosze - taka niespodzianka !!

FII d3 P+W(5/5): puszka tuńczyka w sosie własnym, 4 pieczarki i 4 jajka (jajecznica), 120 g rzodkiewek, jogurt nat. duży ze slodzikiem i cynamonem, pierś z kurczaka podsmazana na łyzce wody :p z przyprawa gyros, sałatka z kapusty pekinskiej, cebuli surowej i pieczarek, polane sosem czosnkowym i lyżką ketchupu, szklanka melka chudego ze słodzikiem i kawą rozpuszczalną, (nie wiem czy CDN> )

ciagle sie opijam colą zero zamiast wodą ... uzalezniłam sie :)

Kilolek, Ewelia, Maxwell gratuluje spadku wagi !!

Ostatnia edycja:
Gratuluje spadków kobitki.
A ja dziś mam P - post totalny ;-), po wczorajszym obżarstwie czekoladowym waga sobie poszybowała w górę, ale tak to jest jak się w sumie żre by pożreć, a nie myśli się głową.
Maxwell - waga nawet trochę leci w dół, jak je się z głową i ma się nawyki ;-) - ja żyć bez chleba mogę, ryż ciemny jakoś mi smakuje, tak samo jak makaron, warzywka bez dodatków sosów wyszukanych lepiej mi smakują niż namajonezowane. Owianka jest tak super na szybkie ranne śniadanko , że jem z przyjemnością. ;-)

I jak dziewczyny po środowym poście?:-) Mi waga lekko w górę poszła:confused::confused:..no , ale cóż..już się przyzwyczaiłam do tych skoków..
Odebrałam dzisiaj wyniki z laboratorium - wszystkie wyniki ok, za wyjątkiem czerwonych krwinek - trochę za dużo, a przy mojej zakrzepicy, to nie za fajnie..mam powtórzyć morfologię za 2 tygodnie..ale laborantka mnie pocieszyła, mówiąc, że może przed badaniem mało piłam - tu miała rację, bo wypiłam koło pół litra "tylko"..

reklama
Do góry