reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

Kilolek ja robiłam na białej kapuscie i chyba tak byłoby najlepiej. Kiszona wolno jesc , moze nie kilogramami , ale to ze wzgledu na sól. Chyba , ze dobrze ja przepłuczesz
anadri swietnie!!!

reklama
a no właśnie chodzi o to, ze ja lubie kwas :D hehe jak musze plukać to i z bialej mogę zrobić

dzięki ilona

Kilolku możesz śmiało zmniejszyc do 3 łyzek tylko wtedy dłużej się troszkę bedą robiły w opiekaczu, bo ciasto bedzie bardziej lejące :) jesli masz otręby pszenne i te drugie to możesz zrobic że 2 łyzki pszennych i 1 łyzka tych drugich (zapomniałam nazwę :p).

ja już powoli nie moge patzrec na serki wiejskie i tuńczyka. musze czyms to zagryzac bo inaczej zbiera mi sie na wymioty. wiadomo - co za duzo to nie zdrowo, choc w naszym przypadku jest troszke inaczej.

trzymam kciuki za Was dziewczynki, zwłaszcza za Ciebie Kilolek! dasz radę. głowa do góry, zrob jakis plan dzialania i do dzieła !

No i w koncu i ja dołączam do odchudzających :) jutro start, poczatkowy plan to 1350kcal, potem bedzie zmniejszany. Jesli którąś by interesowalo jak taka dieta wyglada, moge podeslac na @, to 11 stron tekstu, wiec tu przepisywac bezposrednio nie bede ;] potrawy sa dosyc zroznicowane, dietetyczka zapytala wczesniej o potrawy, ktorych napewno nie zjem/nie lubie no i nie mam takowych zapisanych :) tak ze pelna zapalu ide spac i rano startuje :-)
milej nocki! :-)

czesc kobietki, ja jeszcze przed porannym ważeniem, bo zbiera mi sie na "dwojke" tylko zebrac nie może. ahhh ten nadmiar białka :p
najtrudniejsze dwa dni przede mną - weekend !! oby się udalo. obym wytrwała :)

U mnie ku mojemu zaskoczeniu kolejne 100 g mniej (nie zaznaczam , bo małe osiagniecie :)) a P dopiero w poniedziałek

Lotka ja poprosze takie menu z ciekawosci marczuk.marta@wp.pl
Anadri nie zawiedz nas !!!! prosze prosze

Hej dziewczynki, melduję się po długiej ciszy;-)
Nadal trwam na dukanie - troszeczkę po drodze pogrzeszyłam, ale naprawdę niewiele..w każdym razie waga nadal stoi na 77,9kg - po tych grzeszkach, to się wcale nie dziwię:-:)-(..w każdym razie już wszystkie imprezy za mną, więc nie będzie pokus najbliżej są teraz..święta:-)
Muszę się Wam przyznać (Martolinka, nie bij;-)), że w tłusty czwartek w pracy dawali nam po dwa pączki..pachniało, że nie powiem..z resztą, co bede gadać - jak wiecie, o co chodzi:-)..no i się skusiłam..i całe szczęście, że tak w miarę pod koniec pracy, bo..jak wróciłam do domu, to tak mnie te pączki przegnały, że masakra!!!(2)...miałam za karę:zawstydzona/y::-(..

Kilolku - ja także za Ciebie trzymam mocno kciuki, dziewczyno nie poddawaj się - po zdjęciach widać, jakie wspaniałe efekty są Twojej diety!!
Anadri - weekendy są trudne, ale będzie dobrze:-)
Martolinka, super, że waga jeszcze idzie lekko w dół w trzeciej fazie- extra:-)
Lotka, trzymam kciuki za powodzenie Twojej diety;-)

reklama
Do góry