reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

dzięki dziewczyny, mysle ze im wiecej ktos wazy tym waga szybciej spada - przynajmniej na poczatku.

a waga łazienkowa jest super - rewelacyjna. mam 52 procent tluszczu w organizmie co jest bardzo wysokim wskaznikiem bo norma wynosi dla mojego wieku od 21 do 32. do wagi dołaczona była książeczka z instrukcją oraz wszystkimi tabelami poziomu tluszczu ogólnego, tłuszczu brzusznego i BMI.
tłuszczu brzusznego mam w skali o 1-30 = 8.
1-9 norma
10-14 wysoki
1-30 bardzo wysoki
więc niby norma ,ale blisko górnej granicy. az sie zdziwilam ze niby w normie mam tluszcz na brzuchu, co może oznaczac, że potwierdziły sie moje przypuszczenia - mój brzuch to ogrom skóry po ciąży :(

reklama
anadri ale ta waga jest swietna :) chyba musze sie w nia zaopatrzyc albo bede czesciej Ci odwiedzac zeby sprawdzac swoj poziom tluszczu hahaha:) super musi byc.
Aaa dziewczyny chcialam Wam powiedziec, ze anadri tak narzeka na swoj brzuszek a Ona nie ma rozstepow!! Minimalnie je widac i jest ich niewiele(chciala mi pokazac ze cos jest ale ja nic nie widzialam, naprawde), anadri mam nadzieje, ze nie jestes zla;) ale to komplement

Polaa nie kłam !! ;-) ja Wam dziewczyny zdjeice zrobie i wkleje to zobaczycie! mam mega wielkie rozstepy tylko juz wyblakły - czytaj nigdy ich sie nie pozbede. a Polaa ma jeszcze takie czerwone w fazie tzw. zaognionej i jakby teraz ostro zaczela z nimi działac to mogłaby sie ich pozbyc! tylko by pewnie musiala u kosmetyczki jakies zabiegi robic.

ps. bardzo bym chciała żeby Polaa miala rację

nie klamie, zrob zdjecia;)na pewno nic na nich nie bedzie widac i zobaczymy kto ma racje:)
a jesli chodzi o moje to ja mam na "boczkach" :(( i mnie draznia jak nie wiem co:/

Anadri rozstepów nie da sie pozbyć, nawet super zabiegi u kosmetyczki nie sa w stanie zdziałac cudów. Jedynie moga być mniej widoczne ale beda-niestety!

zobaczcie na mój suwaczek !! a dzis dopiero 4-ty dzien uderzeniowej :) tak, przyszła waga :) ps. ważyłam sie juz po sniadaniu, i mam problem z "2-ka", wiec mysle, ze jutro bedzie jeszcze mniej.
Krystianek tez sie zważył - 10,00 kg :p
wow uper wynik!!

Dziewczyny jest ze ną źle i to bardzo. Potrzebuję porządnego kopa w dupę, nawtykajcie mi ostro albo w jakis inny sposob przemowcie o mnie, bo zawale wszystko co osiągnęłam :((((((
Prawie 2 miesiące się trzymalam a teraz nie mogę, co i rusz mnie ciagnie do rzarcia i to naprawdę mam ochotę się nawpieprzać czego popadnie. MEGA KKRYZYS i niestety coraz częściej ulegam. Dzis znów wielka skucha (w kuchnii po kryjomu - jak narkoman za lodówką). Moja waga ciagle stoi, nie wiem czy to nie przez to motywacja mi spadła tak drastycznie ale teraz to już jest błedne kolo. Bo jak się nawpieprzam to wiadomo, ze stoi, ja ze 3 dni wytrzymam na ścisłej diecie, waga lekko drgnie albo nawet i nie i ja znów wpieprzam. To jak ja mam chudnąć?!

Kilolek kurcze nie chce tego powiedziec , ale wiedziałam , ze tak bedzie . Jak zaczynasz grzeszyc majac slaba wole to tak to wlasnie wyglada:dry:
I co teraz najesz sie schabowych , pizzy i innycn cudów i co zobaczysz w lustrze? jezeli taka siebie chcesz to niech Ci bedzie na zdrowie. przez ten czas mogły leciec kolejne kilogramy a tak ? leca ale w góre
nie wiem czego sie spodziewasz? ze jak zjesz schabowego to waga spadnie? a jak bedzie stac to stwierdzisz, ze dieta do du... bo nie działa.
Przepraszam, ze tak ostro , ale nie rozumiem.. zajrzyj do albumu i porownaj swoje dwa zdjecia .
poki Ty sama sie nie zmotywujesz nikt Ci nie pomoze

Ostatnia edycja:
reklama
Kilolek bo jak ci wpierdziele zaraz to zobaczysz! kup dużo jogurtów naturalnych i piersi z kurczaka. jak bedzie głód na słone to jedz do upadlego mięso. jak na słodkie to jedz jogurty ze slodzikiem. tego mozesz jesc do upadlego na dukanie :)
pomyśl ile osiągnęłas, ile kosztowało cie to wyrzeczen. i co? 2 miesiace chcesz tak poprostu do śmieci wyrzucic ? chyba nie warto !!
"wstan! powiedz, nie jestem sam(a)" !!
glowa do góry :)

Do góry