reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

Ilona zycze Ci zebys miała same takie skutki uboczne :) naprawde super. Ja sie uzaleziłam od wazenia codziennie . dosłownie kazdego ranka sie waze
Ale faktycznie masz racje- jak wytrzymasz to waż sie co te 5 dni!!! tak jest chyba najrozsądniej. Już chyba troche wiesz co u Ciebie powoduje zastoje , wzrosty a w razie czego dojdziemy do tego

reklama
kilolek jak dla mnie to fajny ten minusik odchudzania, oby wiecej takich ;)
ja nie zapomnie jak moja mama byla na tej diecie a akurat bylam wtedy w Polsce i zbierala sie do pracy, ubiera jedna spodnice (przeleciala jej przez biodra) druga to samo, trzecie spodnie (wygladala jak nie powiem co;)) i sie zalamala doslownie, byla wtedy po urlopie dwutygodniowym i nie wiedziala, ze az tak schudnie chyba;) wtedy sie wkurzyla ale po pracy byla juz na zakupach i przywiozla rzeczy o dwa rozmiary mniejsze i to byla radosc;)

a jesli chodzi o to wazenie to ja tez jestem uzalezniona:/ ale dzisiaj sobie odpuscilam:D

F1 d3: 150 g serka wiejskiego, jajecznica z 3 bialek i 2 żółtek, 50 g makreli wedzonej, 2 piersi z kurczaka, duzy jogurt naturalny 450 g ze slodzikiem i cynamonem, cdn.

Ostatnia edycja:
Anadri - podziwiam Cie, tyle dni na diecie a nawet nie wiesz ile schudlas, ja bym chyba do sklepu poleciala sie zważyc;-)

Dziewczyny czy śledzie można na proteinkach? takie w occie, nie ma cukru w składzie. Oj mam nadzieje ze mozna bo mam smaka na kolacje. Gdzies czytalam ze mozna ale nie moge juz znalezc tego.

Edit. czy mógłby mi ktos przesłac ksiazke na maila , ewentualnie jakies fajne materialy, gdzies mialam ale nie moge znalezc, pewnie po formacie zniknely:crazy: oewelia@wp.pl

Ewelia pewnie , ze mozna jesc taki sledzie. Tyle , ze trzeba je usmazyc/upiec bez tłuszczu
Widze, ze mamy takie sama smaki :) moje sledzie juz w lodówcei na sniadanie bedzie pycha :) ale ja dodaje jeszcze rodzynki do octu :)
Anadri to w koncu bedziesz miec wieksze motywacje

reklama
Widzę, że wątek delikatnie znów ruszył z kopyta.;-)
Kikolek - w sumie można spódnicę zwężyć;-) jak ją tak lubisz.
Anadri - to życzę szybkiej przesyłki, radości z wagi i ... motywacji;-)
Ewelia - widzę, że waga spada...
Ja dziś P, zrobiłam sobie podwójną krzywdę, bo wzięłam do pracy puszkę z tuńczykiem, ale... w sosie pomidorowym z warzywami / jak otworzyłam doczytałam, bo inny zapach do mnie dotarł / ... spakowałam w worek i przyniosłam do domu, a ten cholernik rozlał mi się po moim ulubionym plecaczku i .... plecaczek do pranka...:zawstydzona/y::wściekła/y:
Waga mi dziś pokazała 51,5 - to takie przygotowanie przed szaleństwem na ślubie;-), żartuję.. waga mi spada jak mam stresa, a tu mam ogromnego, bo nie wiedziałam czy ze wszystkim zdążę.

Do góry