reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

reklama
Martolinka - przez to pomieszanie - środowe P, myślę, że dziś czwartek, a jutro już piątek... :-D i ciągle muszę się upominać, że jutro czwartek.

anawaawka napewno jutro jest czwartek ? :-D

widzę po twarzy że kilogramy poleciały i po brzuchu - bardziej obwisl :angry: no kuźwa musze sie zmuciś do robienia brzuszków bo obawiam się, ze może byc masakra z wiszącą skórą :hmm:

Anadri - w drugiej fazie się weźmiesz;-), na razie skończ uderzeniówkę, bo to dla organizmu trochę za wiele. Ja mam skórę pomarczoną na maxa, część się wsysła w pępek. Ale sporo zostało. Jak zaczynam ćwiczyć mięśnie brzucha, czuję je totalnie, mam dalej minimalne rozejście , ćwiczeniami mam nadzieję je rozbudować. Od stycznia miałam chodzić na basen, tja....

Kikolek - w sumie można spódnicę zwężyć;-) jak ją tak lubisz.
obawiam się, ze nie będzie już taka ladna jak jej połowę wytnę. Nawet byłam na mini zakupach po drodze do przedszkola ale nic nie dobrałam, bo wszystko pstrokate albo rozmiar nie taki: za duze, za male ... na allegro tez nic nie widzę ciekawego

Martolinka - przez to pomieszanie - środowe P, myślę, że dziś czwartek, a jutro już piątek... :-D i ciągle muszę się upominać, że jutro czwartek.

anawawka co Ty pleciesz:tak: przeciez dzis jest sobota:-D
anawaawka napewno jutro jest czwartek ? :-D

widzę po twarzy że kilogramy poleciały i po brzuchu - bardziej obwisl :angry: no kuźwa musze sie zmuciś do robienia brzuszków bo obawiam się, ze może byc masakra z wiszącą skórą :hmm:

Ty mi tu optymizmem masz walić moja panno:tak:
u mnie wciąż waga suwaczkowa , ale co bedzie jutro to nie wiem:tak:

F1 d4: puszka tuńczyka w sosie własnym, twarożek wiejski light, sos czosnkowy z 2 łyżeczek jogurtu nat. i 2 zabków czosnku, dwa trojkaciki tostów otrebowych (rewelacja), 400 g jogurtu nat. ze slodzikiem i cynamonem, 250 ml mleka 0,3 , łosoś 3 płaty mrożone pieczone w piekarniku i polane sosem czosnkowym z jogurtu, twaróg półtlusty, 2 łyzki otrab owsianych, jajko, 450 g jogurtu naturalnego

przepis na otrębowe tosty:
4 łyżki otrebów owsianych
1 jajko
1 łyżka serka wiejskiego
szczypta soli i pieprzu
(można dodac przyprawy - papryka, czosnek, ziola, itd. lub zrobic na slodko ze slodzikiem i cynamonem)
wlewamy do sandwiczera ( czy jak to sie tam pisze) i pieczemy ok. 5 - 10 minut.
skaldniki ww starczą na wylanie na jeden kwadrat :D

wczoarj wieczorem troszkę dziwnie się czułam. jakoś tak "obco". chyba za mało piję wody ...

zobaczcie na mój suwaczek !! a dzis dopiero 4-ty dzien uderzeniowej :) tak, przyszła waga :) ps. ważyłam sie juz po sniadaniu, i mam problem z "2-ka", wiec mysle, ze jutro bedzie jeszcze mniej.
Krystianek tez sie zważył - 10,00 kg :p

Ostatnia edycja:
anadri gratuluje;) wow, ale poszlo przez te 3 dni, teraz juz z gorki Kochana;)
i jak waga? Fajna?:D, pewnie tak skoro pokazuje dobrze?!:)

reklama
Do góry