reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

Anadri - a Ty ile dni jestes juz na uderzeniówce? I nic nie schudłas? Mi po 2 dniach 3 kg zleciały (potem jeden wrocil).Moze za mało miesa jesz? Chociaz wczoraj zjadlas 2 piersi... to sporo.
A moze lepiej na I fazie zrezygnuj z kakao, a moze to wina makreli wedzonej??

reklama
ewelia - czytaj uważniej :tak:
F1 d1 - czyli Faza 1 dzień 1
F1 d2 - czyli Faza 1 dzień 2

jestem drugi dzień na uderzeniowej - podchodze czwarty raz hahahahaha, to wszystko przez brak wagi w domu !! :wściekła/y:

Anadri ja bym soebie darowała kakao (zwłaszcza na uderzeniowce i w F1) szkoda by zaprzepaścić cały efekt 1 łyżką kakao

Anadri - hehe no rzeczywiscie nie wiem czemu nie załapałam:-):zawstydzona/y:
No ale jak nie masz wagi to moze schudłas tylko nie wiesz:-p
Edit. No to kup wage, nawet najtańsza, jak zobaczysz efekty motywacja bedzie jeszcze wieksza

anadri witaj w klubie :D ja tez zaczynam dukana po raz n-ty. Teraz musiałam przestać znów przez jelitówke bo bym sie wykończyła na jajkach i rybach. Wczoraj jedyne co mogłam zjesc to chbel z masłem :( Musze dzisiaj, jutro rosołku pojesc dla regeneracji żołądka a potem zaczne od piatku po 5 dni. zaczne od PW jeszcze dla pewności i mniejszego obciążenia żołądka niech jest z warzywami na poczatek, a co tam. Waga suwakowa bez zmian.

a ja nie dam kilolkowi rozgrzeszenia :) Albo sie dietujemy albo rozmieniamy na drobne. Nie mowimy tu o grzeszku typu herbatnik tylko kilolek sama wiesz ,z e gorzej zjesc nie moglas. To takie bledne kolo. Najpierw grzeszki , potrem zastój , wsciekanie sie na siebie , grzeszki bo przeciez waga stoi itp... szkoda.
Ja w I i II fazie byłam ortodoksyjna. W sumie moze ze 2 razy mi sie cos zdarzylo. Teraz juz czesciej grzesze na III ale sie kontroluje.
Kilolek naprawde szkoda :)

Polaa mówisz ze czlowiek jest tylko czlowiekiem. JEST AZ CZŁOWIEKIEM :) i rozum powinien pomóc mu panowac nad namietnosciami i pokusami :)

U mnie dzis P :) oby do jutra

Martolinka twarda kobieta z Ciebie :-)
ale to dobrze :-)

reklama
ok, odstawiam kakao.
wagi ciągle brak ... ale motywacje mam większą - to chyba zależy u mnie od faz księżyca :D
a moze i dobrze, niepotzrebny codzienny stres ta waga

Kilolku jak Twoja waga?
ja juz nei śmiem nic mówić:zawstydzona/y: waga dziś stoi tzn jest waga z niedzieli, bo wczoraj sie nie wazylam (stoczyłam walke sama ze sobą by się nei zwazyc)
ja generalnie zastanawiam sie czy sie nie wazyć co 5 dni po każdej faze, bo ja sie co dzien stresuję a tak po 5 dniach to jakis efekt juz powinien być tylko,z e jak mi waga stanie od czego co zjadlam to zbyt póxno sie zorientuję

Jest jedne mały minusik odchudzania - nie moge juz osić mojej ulubionej spódniczki :/ dzisiaj z rana taki zonk nastapił, ze zjechala ale że ja nie mam duzego lustra w domu to pytam A. czy moze być ( aż e to tez jego ulubiona spódnica tos kwapliwie przytaknąl. W pracy patrzę w lustro a ona tak zwisa smetnie jakbym wór ubrala. Jak wczoraj każdy mówił,z ę schudłam tak dziś doczekalam się 8 komentarzy, ze mi się spodnica rozwlekła hahaha
Musze coś kupić koniecznie szybko, bo mam teraz 1 jeansy i 1 spódnice jeansowa mini i ze 3 bluzki Myslalam, ze dam rade jeszcze z 5 kilo tak pociagnac ale kurde musze miec jakas lepsza spódnice (lub spodnie) do pracy

Do góry