reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

Kilolku ale wiesz przecież ,że to dużo 20cm.Zobacz jeszcze 7kg zostało. Kurcze fajnie ,że wytrzymujesz ja waże tyle ile ważyłam i o dziwo ogarniczyłam chleb.Jem go raz na dwa trzy dni w ilości minimalnej a mój Patys jeszcze mniej niż ja :p

Dasz rade , może nawet i schudniesz więcej niż planujesz :D

reklama
kilolek moim zdaniem te rozmiary tez sa zawyzone, nic sie nie przejmuj. Wiem co czujesz bo ja tez bym miala ochote na pewno zezrec wszystko co by bylo w domu.
20 cm to jest naprawde baardzo duzo;) i nie wierze, zeby Ci sie rozmiar nie zmienil;-)
Glowa do gory i walcz dalej:tak:
ja np rozmiar spodni mam 38, mam takie dwie pary i sa spoko a dwoch innych par mam 40;/ i jedne sa ciasne w porownaniu do tych z rozmiaru 38. Tak samo bluzki, nosze niektore(nieliczne) 36 a inne 38 i 40 zalezy.
ja sie dzisiaj wazylam, kilka dni sobie odpuscilam bo to jest jakas obsesja przeciez i waga stoi w miejscu ( i dobrze!)...ale teraz zjadlam mega kolacje:/ jutro nie wchoche na waga:D

Kikolek - bo ta numeracja jest z Chin ; a jak widzę, te Chinolce chude niskie, więc walą numerację obłedną, a my się przejmujemy.. Weź centymetr i do swego obecnego stanu doaj te 20 cm .. zobaczysz od razu różnicę.;-)
Mama - u mnie też 11 lat temu był rozmiar 34/36 .. po 17 jak wychodziłam to dopiero po 21 wracałam tak całe dnie chodziłam.. ehhh , a w szkole średniej facet od wf chciał bym startowała w zawodach... ale miałam schudnąć 4 kg / do 40 / tylko nie powiedział z czego mam zrzucić tą wagę,,, chyba z pierwszego piętra.

Po szaleństwie z kubkiem grzańca zapewne waga pójdzie w górę, ale i tak jest super!;-)

anawawka ja wiem ze ciaza to ciaza nie kazdemu brzuch wraca, u mnie cudów nie oczekuje i wiem ze bedzie taki lekki flaczek z niego........ no ale troche jeszcze chce powalczyć zeby tak nie odstawal. reszta w miare OK. najwyzej bede musiala zainwestowac w majciochy wyszczuplajace.

Mama - w Lidlu od poniedziałku promocja na gatki i nie tylko... muszę sobie kupić;-), bo niestety przy dłuższym noszeniu moich kobitek to mój brzuch się odzywa - ogólnie mam dalej rozejście się mięśni na ok 2 cm... ciekawe czy mięśnie mi w końcu tą siatkę zarosną...

już mi się przypomniało czemu nie lubię zakupów :(( nic nie mogłam dostać, wszystko za małe, nadal :(( ostatecznie kupiłam 2 kozule na bazarku w rozmiarze 46!! nosz kurna 12 kilo, 20 cm w pasie i nadal 46! ja już nie wiem
jestes lzejsza o 12 kilogramów cukru i chcesz powiedziec , ze nic nie widac!! to ponos sobie jakies siaty z 12 kilogramami :)
Nie zazerac sie tylko do boju. Sama zauwazyłas , ze w kilka rzeczy z Twojej szafy powoli zaczynasz wchodzić

Kilolek, glowa do gory, wyniki masz rewelacyjne, pisalas ze te ubrania kupilas na bazarku..... ja tez kilka razy w szoku bylam, jakie oni maja po....pierniczone rozmiarowki.... :-)

ja tez w koncu na dniach dolaczam do odchudzajacych....... tzn wczoraj bylam u dietetyczki. okazalo sie, ze moj plan do schudniecia to 18kg :) i podobno ma sie to udac do lata, co mnie bardzo cieszy. na dniach mam dostac na @ cala diete rozpisana, no i do roboty :) wyszlo mi ze bede miala 1450kcal/dzien, wiec nawet nie drastycznie, jak waga przestanie spadac, to zmiana na mniej kalorii, i tak do osiagniecia wymaganej wagi :)
juz sie nie moge doczekac :-)

milego dnia!

no to super :) mam nadzieje Lotka ze uda Ci sie schudnąć :)))) przede wszystkim nie daj sie pokusom :D:D:D a u mnie dzisiaj waga stoi. Kurcze i nic mi sie nie chce ehhhh taak to jest jak sie ma lenia w tyłku. No nic ide zjeść jakieś śniadanie i moze po mału bede coś działć :))

reklama
no to super :) mam nadzieje Lotka ze uda Ci sie schudnąć :)))) przede wszystkim nie daj sie pokusom :D:D:D a u mnie dzisiaj waga stoi. Kurcze i nic mi sie nie chce ehhhh taak to jest jak sie ma lenia w tyłku. No nic ide zjeść jakieś śniadanie i moze po mału bede coś działć :))
ehhh no wlasnie......te pokusy bywaja zabojcze :) ale co ciekawe, mam miec wpisane w plan diety (rozpiska bedzie na 10dni) winko(2x lampka) oraz 1x czekolade gorzka na "oslode" hehe(1x 2kostki) niby to niewiele, ale jakas taka "odmiana" heheheh
jak dostane plan, to go pewnie wpisze, moze komus sie przyda dietka na 1450kcal ;-)

Do góry