reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

anadri super:) ale Ty wytrzymasz od 18 do pojscia spac nic nie jedzac??:) jesli tak to podziwiam, ja bym nie dala rady na pewno...no jak ja bym zjadla ostatni posilek o 18 to do 1 trudno by mi bylo wytrzymac;) albo zaczne chodzic wczesniej spac :p

reklama
wszystko zalezy o której kto chodzi spać jak 20-21 to o 6 ostatni posłek ok ale np jak ja chodze o 1-2 to nawet o 21 czasem jem i uważam, ze jest k. Od 6 do 2 na pewno bym nie wytrzymala :d

ja dzis zrobiłam szaszłyki z kurczaka na obiad, o mamo ależ się najadłam!

a waga w miejscu. Zapewne przez @ także nawet na cole 0 obie dziś pozwoliłam, bo i tak waga stoi i tak

racja Kilolek :) ja tez chodze pozno spac (podobnie jak Ty), rzadko sie zdarza ze o 23 czy 24, a teraz siedze i glodna jestem, wcinam twarozek z rzodkiewka;) ale zdecydowanie zjadlabym jakas bulke czy kanapke

jutro robie sobie same P, zeby sie lepiej poczuc:tak:

Usuwam suwaczek wagowy - dodam suwaczek fazy 3 .... moje sierpniówki zaczął razić, więc czas najwyższy go pożegnać... ;-)
Ja jadam czasami o 21, idę spać przeważnie koło 22.30, dziś pójdę spać potem, bo Szpilki.
Dziewczyny trzymajcie się dzielnie, gratulacje spadkowe, kikolek nie łam się jak masz PW to waga będzie stać ;-)
Pomimo wczorajszego jedzenia , które zaliczyłam do królewskiej uczty waga dziś pokazała równe 52, a dziś P. Chyba organizm poczuł wiosnę, a i nerwy pomogły.:szok:

u mnie dziś spadek 800g. Nie podziewalam się ale dobrze, dobrze. Pewnie dlatego, ze wreszcie do kibelka dotarlam :/

kilolek swietnie!! Ale Tobie ta waga leci <szok> :)

a ja dzisiaj podietowalam, masakra;/
jeszcze maz pojechal dzisiaj na zakupy i kupil ciasto, nic sie nie odezwalam:/
kroi je, i mowi do mnie: ile kawalkow Kochanie? A ja: "Co? Przeciez wiesz ze nie jem teraz takich rzeczy, nie chce", a On: " Ja sie nie pytam czy Ty chcesz czy nie tylko ile kawalkow??" No i pogadali, zezloscilam sie a On do mnie: " Teraz musisz sie zaczac dobrze odzywiac a nie jajka same" a ja mowie, ze w ciazy jeszcze na pewno nie jestem to On do mnie: "czas sie przygotowac do tego", daje mi ten kawalek ciasta i kwas foliowy:) no szok, pomyslal no i...zjadlam ten kawalek:/ ale w sumie jakos zla specjanie juz nie jestem hehe:D
i na koniec uslyszalam ze nie chce juz slyszec, zeby kupil udka, kurczaka czy jajka tylko mam jesc normalne obiady i co ja mam robic???

no wiesz pola w sumie ma rację, organizm trzeba przygotować.
A co do tego, ze mi waga leci to jets tak, ze stoję przez kilka dni a pote jednego dnia zlatuje np 600 czy 800 g potem znów jakiś czas toję.Takimiskokami, nie chudnę tak cąly czas.
A uwaga.... jutro idę na zakupy!!! o matko, nie wiem czy pamietam jak hehehe ostatnio bylam w czerwcu kupic sukienkę na chrzciny, a poprzednio to chyba zanim się Kuba urodził. Chociąz nie, jak się urodził tez raz byłam tylko juz wtedy nic nie mogłam dostać, bo wszystko za małe.

reklama
mama w sumie racja ;) przeciez nie bede sie z Nim klocila ciagle??:):)
kilolek to udanych zakupow zycze:) nie ma jak taka radość:tak:

Do góry