reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

Polaa - a ile jeszcze do utrwalenia Ci zostało? Bo jak zamierzaliście od razu działać to małżon ma racje ;-) ale ciasto? Co to za przygotowanie :-D teraz powinien Ci tony zieleniny kupować ;-)
Kikolek - nieźle waga w dół ;-) - to nagroda za zastoje, powodzenia na zakupach.
A ja po P 52,1 kg.

reklama
A uwaga.... jutro idę na zakupy!!! o matko, nie wiem czy pamietam jak hehehe ostatnio bylam w czerwcu kupic sukienkę na chrzciny, a poprzednio to chyba zanim się Kuba urodził. Chociąz nie, jak się urodził tez raz byłam tylko juz wtedy nic nie mogłam dostać, bo wszystko za małe.
Kilolek oczywiscie daj znac co kupiłąs :)
co do wagi to wazne , ze cos spada :)

Polaa bo Ty oszukujesz te 3 faze.mowisz Proteinki zrobie sobie dla lepszego sampoczucia itp. Odpusc bialkowe dni a jedz jak 3 faza przykazuje- tam jest i schab i kurczak i ryba i wolowina :) warzywa , nabiał i ze 2 razy slodkosci :)

Mama - super, że waga spada
Kikolek - też miałam takie wahania.. może nie aż tyle, ale każdy organizm jest inny... wczoraj -800 dziś +500 co daje w dwa dni -300 ciesz się tym ;-) i to na warzywkach...;-)

martolinka wiem, ze troche oszukuje:( nie powinnam a czasami jak wstane rano mam taki dzien, ze mi sie nie chce na siebie patrzyc;/ teraz juz nie bede;-)
anawawka - to ciasto kupil, nie ze przygotowania (tak tylko powiedzial) ale mial na nie ochote i chcial, zebym ja tez zjadla (jak to stwierdzil: " chcialem Ci pokazac, ze nie jestes gruba i mozesz sobie pozwolic na jeden kawalek" ;)

już mi się przypomniało czemu nie lubię zakupów :(( nic nie mogłam dostać, wszystko za małe, nadal :(( ostatecznie kupiłam 2 kozule na bazarku w rozmiarze 46!! nosz kurna 12 kilo, 20 cm w pasie i nadal 46! ja już nie wiem

wyjątkowaona dobrze się czuje, normalnie całkiem. Tylko w takich momentach jak dziś, kiedy mimo 20cm nadal nie mogę nic kupić mam ochotę obeżreć się ciastkami do upadłego

reklama
wyjatkowa no niby zle ze mna nie jest ale jeszcze troszke z ramion chce schudnąć no i brzuszek/talia....zeby lepiej moje spodnie przed ciążowe leżały bo teraz jeszcze wyłazi tu i ówdzie i wiesz w sukieneczkach letnich by mi brzucholek odstawal ;p ogólnie nie jest źle rozm 38.........ale kiedys bylo 34/36

Do góry