Kilolek to ja mam taka propozycje - odpusc sobie te imieniny po co masz sie niepotrzebnie denerwowac? Moglo Ci cos wypasc albo cos i nie dasz rady, brat zrozumie tak mysle, no chyba ze nie... myslisz, ze Twoja mama jest zdania ze wreszcie sie zaczelas odchudzac itp? przeciez to Twoja mama
reklama
Pianistka
Szczesliwa mamusia!
Kilolku - powiedz po prostu, ze jestes na diecie i nic nie jesz i niech ich szczegoly nie obchodza. Niech wiedza i nie proponuja ci nic na sile. Jak im nie powiesz, to beda dociekac czemu nie chcesz sprobowac tego czy tamtego, a tak bedziesz miala z glowy. Powiedz, ze probujesz zrzucic kilka kg bo nie wchodzisz w ulubione ciuchy po ciazy i tyle. A jak ci zaczna analizowac, czy powinnas czy nie, to odbij pileczke, jednej powiedz, ze tez jej sie przytylo i powinna pojsc na diete, drugiej ze swoja droga tez niezle juz wyglada itd. Zobaczysz, ze sie odczepia. A jak zaczniesz z siebie robic ofiare i pokazesz, ze sie wstydzisz to cie napadna jak sepy. Nie daj sie!
Ja wczoraj bylam z kumpelami na kolacji, zjadlam kilka tlustszych przysmakow, wypilam kilka drinkow i dzis juz 600g na plusie hehe. No nic, trzeba bedzie znowu zapiac pasa
Czy ktoras robila ta rybe zapiekana w jogurcie z przepisow dukana? Mozecie polecic? Bo mam fajna rybke i nie mam na nia pomyslu.
Ja wczoraj bylam z kumpelami na kolacji, zjadlam kilka tlustszych przysmakow, wypilam kilka drinkow i dzis juz 600g na plusie hehe. No nic, trzeba bedzie znowu zapiac pasa
Czy ktoras robila ta rybe zapiekana w jogurcie z przepisow dukana? Mozecie polecic? Bo mam fajna rybke i nie mam na nia pomyslu.
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Kilolek 6 weglowodanów to malutko co to za firma? daj znac jak po imieninach
kilolek
podwójna listopadowa mama
martolinka firma Pilos z lidla. Te serki homo odtluszczone sa tylko w pól kilowyh wiaderkach. Trzeba uważać, bo sa i pełnotłuste. Lubie jogurty tej firmy, bo maja na wiczku wielgaśne cyfry ile ma tłuszczu no i są najtansze
mam plan narobić sobie serka waniliowego i zabrrac ze soba, jak oni będą jedli lody to ja sobie serek wrąbię i tez będzie mi słodko
nie bardzo sie da nei isc, bo miszkamy w jednym domu mamie już powiedziałam, ze jeśc nic nie będę, bo się odchudzam. Przyjęła tonawte ok powiedziała, że czas najwyższy i mnie popiera ale czy ja naprrawde uważam, ze wytrzymam? :/ no, zeby za slodko nie byłoKilolek to ja mam taka propozycje - odpusc sobie te imieniny po co masz sie niepotrzebnie denerwowac? Moglo Ci cos wypasc albo cos i nie dasz rady, brat zrozumie tak mysle, no chyba ze nie... myslisz, ze Twoja mama jest zdania ze wreszcie sie zaczelas odchudzac itp? przeciez to Twoja mama
hehe dopiero byłoby bo ja taki sczuplaczek przy nich hehe (wykluczając moja mamę, bo ona to naprawde szczupla a ja niestety idę w ślady rodziny taty)Kilolku - powiedz po prostu, ze jestes na diecie i nic nie jesz i niech ich szczegoly nie obchodza. Niech wiedza i nie proponuja ci nic na sile. Jak im nie powiesz, to beda dociekac czemu nie chcesz sprobowac tego czy tamtego, a tak bedziesz miala z glowy. Powiedz, ze probujesz zrzucic kilka kg bo nie wchodzisz w ulubione ciuchy po ciazy i tyle. A jak ci zaczna analizowac, czy powinnas czy nie, to odbij pileczke, jednej powiedz, ze tez jej sie przytylo i powinna pojsc na diete, drugiej ze swoja droga tez niezle juz wyglada itd. Zobaczysz, ze sie odczepia. A jak zaczniesz z siebie robic ofiare i pokazesz, ze sie wstydzisz to cie napadna jak sepy. Nie daj sie!
mam plan narobić sobie serka waniliowego i zabrrac ze soba, jak oni będą jedli lody to ja sobie serek wrąbię i tez będzie mi słodko
kilolek napisz jak po imprezce dobry pomysl mialas z tym serkiem, tez zjesz cos slodkiego
Wytrzymasz, wytrzymasz juz tyle za Toba
a ja dzisiaj sobie zrobilam same P, mimo iz ten dzien jest w poniedzialek ale apetytu za bardzo dalej nie mam to dzisiaj zjadlam jajecznice na sniadanie, na obiad kurczak z rozna, i teraz serek wiejski jeszcze przed spaniem pewnie jakis jogurcik, aaa i dzsiaj stanelam na wadze po dwoch dniach nieprzymusowej glodowki prawie 1kg mniej
Wytrzymasz, wytrzymasz juz tyle za Toba
a ja dzisiaj sobie zrobilam same P, mimo iz ten dzien jest w poniedzialek ale apetytu za bardzo dalej nie mam to dzisiaj zjadlam jajecznice na sniadanie, na obiad kurczak z rozna, i teraz serek wiejski jeszcze przed spaniem pewnie jakis jogurcik, aaa i dzsiaj stanelam na wadze po dwoch dniach nieprzymusowej glodowki prawie 1kg mniej
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Polaa, gratuluje kolejnego kg mniej;-)
Kilolku, daj znać, jak po imieninach - bardzo Cię męczyli?;-)
Pianistka, czasami trzeba się "odchamić", heheh - też przeszłabym się na taką ucztę..kurcze, coś za mną winko chodzi..
A ja dzisiaj dostałam @, aż jestem w szoku, że mimo diety @ przyszedł w terminie..i w dodatkowym szoku, że mimo to waga rano pokazała mniej niż wczoraj!:-)
Kilolku, daj znać, jak po imieninach - bardzo Cię męczyli?;-)
Pianistka, czasami trzeba się "odchamić", heheh - też przeszłabym się na taką ucztę..kurcze, coś za mną winko chodzi..
A ja dzisiaj dostałam @, aż jestem w szoku, że mimo diety @ przyszedł w terminie..i w dodatkowym szoku, że mimo to waga rano pokazała mniej niż wczoraj!:-)
Mama_i_Marcel
Listopadowa mama '09
hej hej a ja dzisiaj sie nie wazylam a i nawet nie ma po co, bo @ przyszła i pewnie waga ciut wzrosła moją zachcianką @ jest cola light ;p normalnie luxus nie pijam gazowanego ale od czasu do czasu mi sie zachce ostatnio w święta tez sobie cole kupiłam
Pianistka
Szczesliwa mamusia!
Moja @ tez nadchodzi, moze dlatego nie moge sie dzis najesc heh.
Zrobilam ta rybe w jogurcie i nie polecam, wyszla kwaskowa, jogurt sie zwazyl i nie chcialo sie tego jesc, a ja lubie jak jedzenie apetycznie wyglada za to teraz sobie znow zrobilam muffiny, 3 na slodko (tradycyjnie hehe) i 3 wytrawne.
Pola - gratuluje kolejnego kg.
Kilolek - napisz jak tam imprezka.
Zrobilam ta rybe w jogurcie i nie polecam, wyszla kwaskowa, jogurt sie zwazyl i nie chcialo sie tego jesc, a ja lubie jak jedzenie apetycznie wyglada za to teraz sobie znow zrobilam muffiny, 3 na slodko (tradycyjnie hehe) i 3 wytrawne.
Pola - gratuluje kolejnego kg.
Kilolek - napisz jak tam imprezka.
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Mama, ja też dzisiaj dostałam @, a waga zeszła mi od wczoraj o 400g..więc wiesz, różnie bywa:-):-)
Pianistka, dzięki za radę za rybką..za mną też dzisiaj chodziło słodkie i zrobiłam sobie coś na kształt babki -ciasto marmurkowe..nawet dobre, tylko następnym razem dam więcej słodziku:-):-)
Pianistka, dzięki za radę za rybką..za mną też dzisiaj chodziło słodkie i zrobiłam sobie coś na kształt babki -ciasto marmurkowe..nawet dobre, tylko następnym razem dam więcej słodziku:-):-)
reklama
kilolek
podwójna listopadowa mama
hahaha widze, z nas masowo @ nawiedziała. U mnie też z 2 dniowym opóźnieniem. Rano waga w miejscu.
Imprezka w miare, głowie dlatego, ze się mocno spóźnilam, bo Michał dłużej spal i jak przysżlam to większość była zjedzona Moja mam mnei mocno zaskoczyla, bo bylo tylko kilka uszczypliwych uwag, a poza tym czekal na mnie kurczak pieczony w foli!!! no szok normalnie. Jak tylko przysżlam mama oglosila wszem i wobec że się odchudzam :/ cholera teraz nie ma odwrotu.Trochę tez nie mówiłam o tej diecie, bo myslałam sobie,z ę będzie mneijszy wstyd jakby się nie udąlo. Raczej bez echa przeszlo. Babcia tylko zebym glupstw nie gadala tylko ciasto jadła, bo poodchudzać jeszcze sie zdążę :/
aa serka wkońcu wziąć zapomnialam
Imprezka w miare, głowie dlatego, ze się mocno spóźnilam, bo Michał dłużej spal i jak przysżlam to większość była zjedzona Moja mam mnei mocno zaskoczyla, bo bylo tylko kilka uszczypliwych uwag, a poza tym czekal na mnie kurczak pieczony w foli!!! no szok normalnie. Jak tylko przysżlam mama oglosila wszem i wobec że się odchudzam :/ cholera teraz nie ma odwrotu.Trochę tez nie mówiłam o tej diecie, bo myslałam sobie,z ę będzie mneijszy wstyd jakby się nie udąlo. Raczej bez echa przeszlo. Babcia tylko zebym glupstw nie gadala tylko ciasto jadła, bo poodchudzać jeszcze sie zdążę :/
aa serka wkońcu wziąć zapomnialam