reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

Kilolek to ja mam taka propozycje - odpusc sobie te imieniny:tak: po co masz sie niepotrzebnie denerwowac? Moglo Ci cos wypasc albo cos i nie dasz rady, brat zrozumie:) tak mysle, no chyba ze nie...:( myslisz, ze Twoja mama jest zdania ze wreszcie sie zaczelas odchudzac itp? przeciez to Twoja mama:)

reklama
Kilolku - powiedz po prostu, ze jestes na diecie i nic nie jesz i niech ich szczegoly nie obchodza. Niech wiedza i nie proponuja ci nic na sile. Jak im nie powiesz, to beda dociekac czemu nie chcesz sprobowac tego czy tamtego, a tak bedziesz miala z glowy. Powiedz, ze probujesz zrzucic kilka kg bo nie wchodzisz w ulubione ciuchy po ciazy i tyle. A jak ci zaczna analizowac, czy powinnas czy nie, to odbij pileczke, jednej powiedz, ze tez jej sie przytylo i powinna pojsc na diete, drugiej ze swoja droga tez niezle juz wyglada itd. Zobaczysz, ze sie odczepia. A jak zaczniesz z siebie robic ofiare i pokazesz, ze sie wstydzisz to cie napadna jak sepy. Nie daj sie!

Ja wczoraj bylam z kumpelami na kolacji, zjadlam kilka tlustszych przysmakow, wypilam kilka drinkow i dzis juz 600g na plusie hehe. No nic, trzeba bedzie znowu zapiac pasa:)
Czy ktoras robila ta rybe zapiekana w jogurcie z przepisow dukana? Mozecie polecic? Bo mam fajna rybke i nie mam na nia pomyslu.

martolinka firma Pilos z lidla. Te serki homo odtluszczone sa tylko w pól kilowyh wiaderkach. Trzeba uważać, bo sa i pełnotłuste. Lubie jogurty tej firmy, bo maja na wiczku wielgaśne cyfry ile ma tłuszczu no i są najtansze

Kilolek to ja mam taka propozycje - odpusc sobie te imieniny:tak: po co masz sie niepotrzebnie denerwowac? Moglo Ci cos wypasc albo cos i nie dasz rady, brat zrozumie:) tak mysle, no chyba ze nie...:( myslisz, ze Twoja mama jest zdania ze wreszcie sie zaczelas odchudzac itp? przeciez to Twoja mama:)
nie bardzo sie da nei isc, bo miszkamy w jednym domu :D mamie już powiedziałam, ze jeśc nic nie będę, bo się odchudzam. Przyjęła tonawte ok powiedziała, że czas najwyższy i mnie popiera ale czy ja naprrawde uważam, ze wytrzymam? :/ no, zeby za slodko nie było

Kilolku - powiedz po prostu, ze jestes na diecie i nic nie jesz i niech ich szczegoly nie obchodza. Niech wiedza i nie proponuja ci nic na sile. Jak im nie powiesz, to beda dociekac czemu nie chcesz sprobowac tego czy tamtego, a tak bedziesz miala z glowy. Powiedz, ze probujesz zrzucic kilka kg bo nie wchodzisz w ulubione ciuchy po ciazy i tyle. A jak ci zaczna analizowac, czy powinnas czy nie, to odbij pileczke, jednej powiedz, ze tez jej sie przytylo i powinna pojsc na diete, drugiej ze swoja droga tez niezle juz wyglada itd. Zobaczysz, ze sie odczepia. A jak zaczniesz z siebie robic ofiare i pokazesz, ze sie wstydzisz to cie napadna jak sepy. Nie daj sie!
hehe dopiero byłoby bo ja taki sczuplaczek przy nich :D hehe (wykluczając moja mamę, bo ona to naprawde szczupla a ja niestety idę w ślady rodziny taty)

mam plan narobić sobie serka waniliowego i zabrrac ze soba, jak oni będą jedli lody to ja sobie serek wrąbię i tez będzie mi słodko :D

kilolek napisz jak po imprezce;) dobry pomysl mialas z tym serkiem, tez zjesz cos slodkiego:tak:
Wytrzymasz, wytrzymasz:tak::tak: juz tyle za Toba:)

a ja dzisiaj sobie zrobilam same P, mimo iz ten dzien jest w poniedzialek ale apetytu za bardzo dalej nie mam to dzisiaj zjadlam jajecznice na sniadanie, na obiad kurczak z rozna, i teraz serek wiejski:) jeszcze przed spaniem pewnie jakis jogurcik, aaa i dzsiaj stanelam na wadze po dwoch dniach nieprzymusowej glodowki prawie 1kg mniej:)

Polaa, gratuluje kolejnego kg mniej;-)
Kilolku, daj znać, jak po imieninach - bardzo Cię męczyli?;-)
Pianistka, czasami trzeba się "odchamić", heheh - też przeszłabym się na taką ucztę..kurcze, coś za mną winko chodzi..
A ja dzisiaj dostałam @, aż jestem w szoku, że mimo diety @ przyszedł w terminie..:szok::tak:i w dodatkowym szoku, że mimo to waga rano pokazała mniej niż wczoraj!:-)

hej hej a ja dzisiaj sie nie wazylam :( a i nawet nie ma po co, bo @ przyszła i pewnie waga ciut wzrosła :) moją zachcianką @ jest cola light ;p normalnie luxus :D nie pijam gazowanego ale od czasu do czasu mi sie zachce :) ostatnio w święta tez sobie cole kupiłam :)

Moja @ tez nadchodzi, moze dlatego nie moge sie dzis najesc heh.
Zrobilam ta rybe w jogurcie i nie polecam, wyszla kwaskowa, jogurt sie zwazyl i nie chcialo sie tego jesc, a ja lubie jak jedzenie apetycznie wyglada:) za to teraz sobie znow zrobilam muffiny, 3 na slodko (tradycyjnie hehe) i 3 wytrawne.

Pola - gratuluje kolejnego kg.
Kilolek - napisz jak tam imprezka.

Mama, ja też dzisiaj dostałam @, a waga zeszła mi od wczoraj o 400g..więc wiesz, różnie bywa:-):-)
Pianistka, dzięki za radę za rybką..za mną też dzisiaj chodziło słodkie i zrobiłam sobie coś na kształt babki -ciasto marmurkowe..nawet dobre, tylko następnym razem dam więcej słodziku:-):-)

reklama
hahaha widze, z nas masowo @ nawiedziała. U mnie też :D z 2 dniowym opóźnieniem. Rano waga w miejscu.

Imprezka w miare, głowie dlatego, ze się mocno spóźnilam, bo Michał dłużej spal i jak przysżlam to większość była zjedzona :D Moja mam mnei mocno zaskoczyla, bo bylo tylko kilka uszczypliwych uwag, a poza tym czekal na mnie kurczak pieczony w foli!!! no szok normalnie. Jak tylko przysżlam mama oglosila wszem i wobec że się odchudzam :/ cholera teraz nie ma odwrotu.Trochę tez nie mówiłam o tej diecie, bo myslałam sobie,z ę będzie mneijszy wstyd jakby się nie udąlo. Raczej bez echa przeszlo. Babcia tylko zebym glupstw nie gadala tylko ciasto jadła, bo poodchudzać jeszcze sie zdążę :/

aa serka wkońcu wziąć zapomnialam :D

Do góry