reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

no kawa a jak :D musi byc. bez niej nie funkcjonuje i tu paradoks bo ja kawy nie piłam dłuuuuuuuuugo. w pracy dziewczyny namówiły mnie to piłam taką 2w1 tylko raz dziennie rano na smaczek do kawy. a po porodzie juz max - aby oczka nie leciały. zresztą lubie lubie i co se bede zalowac. inne rzeczy pozywne tez zajadam :)
co do wagi Twojej kilolek to pewnie tak ma byc bo waga wieksza to i wiecej spada. a robiłas test dukana co on na to? a i widzisz :) nie jest zle ogranizm sie przyzwyczaja. Ja tez zawsze reaguje zawrotami i mdłościami.
aha mialam dopisac........moze powinnas wiecej m-sa jesc aby cie "zapchał" na więcej - wiesz te mdłosci i szybka utrata wagi...wazne przeciez zebys jakąś siłe miała
est robiłam wg niego w przysżlą niedzielę kończąć uderzeniówke powinnam ważyc 85,5 czyli 1,5 kg więcej niz teraz

reklama
Co tam dzis na kolacje palaszujecie Dukanki? Ja wlasnie mysle o pieczonej szyneczce z indyka (znalazlam pomysl na takie chipsy z wedlinki w necie:) i do tego omlet ze szczypiorkiem albo serek wiejski.

Ja jem sąłatke z tuńczyka z cytrynką, jajeczkiem i korniszonkiem,a i lyżka jogurtu

muszę się pożalić, z eni umiem upiec tych bułeczek :( wypróbowałam już 3 przeisy i jedne gorsze od drugich wychodzą :((( może ktos mi upiecze i podesle?

Kilolek a próbowałas chleb?
na allegro widziałam rozne delikatesy duaknowskie m.in. ciastka , obiady... bałam sie kupowac , bo jaka mamy gwarancje , ze jest w nich wszystko co dozwolone?
Kilolek mozno trzymam kciuki za Ciebie!!! dzis mija kolejny dzien blizej do upragnionej sylwetki!!!

dzięki :D dzisiaj juz czuje sie ok ale z ato zaczeło mnie ciagnać do owoców. A parę razy złapałam sie na pakowaniu do paszczy jakiś esztek po dzieciach. Wiecie daje młodemu kawaleczek, on "nie" to ja sobie :/ ehh odruch

chleba nie próbwalam tzn buleczki robilam jak chleb. Tyle, ze ja nie mam otrab owsianyc, bo tu u mnie nie ma. W piatek będę na mieście to moze w sklepie ze zdrowa żywnością będą.
A wag u nas juz nie ma z biedronce :(

Edit: mam pytanko: kurczak bez skóry tzn musi byc ieczony bez skóry czy moze być upieczony ze skórka ale zdjęta potem?

Powie mi ktos jak sie robi omlet? bo ja nigdy nie robilam :/ i chyba nawet nie jadłam

a generalnie widzę, ze my tak dość dowolnie do tej diety podchodzimy: ja korniszonek, pianistka sczypiorek...

Ostatnia edycja:
pianistka to daj no przepis na te chipsy :D ja na obiad sobie po prostu ugotowałam z lisciami i zielami wieeeeeeeelgachne skrzydło z indyka - bez skóry i zjadłam maczając w sosie jogurtowo koperkowym normalnie niebo w gębie rzec by trzeba jak na gotowane mięso....smaczne :) a z sosem to juz w ogóle.......
na kolacje mam serek. nic wiecej nie przewidziano......w razie potrzeby mam szyneczke i serek nastepny :D

ahaaaaaaa dziewczyny........mam otręby pszenne. Owsianych u nas brak ;/;/ gdzie wy je kupowałyscie? jakis konkretny market moze?? i mam przepis na bułki z otrebów owsianych i psinco. zrobie z pszennych - chyba wyjdą hmm??

Ostatnia edycja:
dzięki :D dzisiaj juz czuje sie ok ale z ato zaczeło mnie ciagnać do owoców. A parę razy złapałam sie na pakowaniu do paszczy jakiś esztek po dzieciach. Wiecie daje młodemu kawaleczek, on "nie" to ja sobie :/ ehh odruch

chleba nie próbwalam tzn buleczki robilam jak chleb. Tyle, ze ja nie mam otrab owsianyc, bo tu u mnie nie ma. W piatek będę na mieście to moze w sklepie ze zdrowa żywnością będą.
A wag u nas juz nie ma z biedronce :(

Edit: mam pytanko: kurczak bez skóry tzn musi byc ieczony bez skóry czy moze być upieczony ze skórka ale zdjęta potem?

Powie mi ktos jak sie robi omlet? bo ja nigdy nie robilam :/ i chyba nawet nie jadłam

a generalnie widzę, ze my tak dość dowolnie do tej diety podchodzimy: ja korniszonek, pianistka sczypiorek...

kilolku otreby powinnas kupic w kazdym supermarkecie, nie ze zdrowa zywnoscia, ja kupuje w auchan firmy Sante zloty cos za mala paczuszke:)

OTRĘBY OWSIANE SANTE 150G | K&M Delikatesy

Kilolek jedzcie te korniszony i szczypiorki jezeli maja pomoc:) ja piekąłm zawsze kure ze skora i potem sciagałąm :)

oterby kupisz m.in.na allegro

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry