reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

no kawa a jak :D musi byc. bez niej nie funkcjonuje i tu paradoks bo ja kawy nie piłam dłuuuuuuuuugo. w pracy dziewczyny namówiły mnie to piłam taką 2w1 tylko raz dziennie rano na smaczek do kawy. a po porodzie juz max - aby oczka nie leciały. zresztą lubie lubie i co se bede zalowac. inne rzeczy pozywne tez zajadam :)
co do wagi Twojej kilolek to pewnie tak ma byc bo waga wieksza to i wiecej spada. a robiłas test dukana co on na to? a i widzisz :) nie jest zle ogranizm sie przyzwyczaja. Ja tez zawsze reaguje zawrotami i mdłościami.
aha mialam dopisac........moze powinnas wiecej m-sa jesc aby cie "zapchał" na więcej - wiesz te mdłosci i szybka utrata wagi...wazne przeciez zebys jakąś siłe miała
est robiłam wg niego w przysżlą niedzielę kończąć uderzeniówke powinnam ważyc 85,5 czyli 1,5 kg więcej niz teraz

reklama
Co tam dzis na kolacje palaszujecie Dukanki? Ja wlasnie mysle o pieczonej szyneczce z indyka (znalazlam pomysl na takie chipsy z wedlinki w necie:) i do tego omlet ze szczypiorkiem albo serek wiejski.

Ja jem sąłatke z tuńczyka z cytrynką, jajeczkiem i korniszonkiem,a i lyżka jogurtu

muszę się pożalić, z eni umiem upiec tych bułeczek :( wypróbowałam już 3 przeisy i jedne gorsze od drugich wychodzą :((( może ktos mi upiecze i podesle?

Kilolek a próbowałas chleb?
na allegro widziałam rozne delikatesy duaknowskie m.in. ciastka , obiady... bałam sie kupowac , bo jaka mamy gwarancje , ze jest w nich wszystko co dozwolone?
Kilolek mozno trzymam kciuki za Ciebie!!! dzis mija kolejny dzien blizej do upragnionej sylwetki!!!

dzięki :D dzisiaj juz czuje sie ok ale z ato zaczeło mnie ciagnać do owoców. A parę razy złapałam sie na pakowaniu do paszczy jakiś esztek po dzieciach. Wiecie daje młodemu kawaleczek, on "nie" to ja sobie :/ ehh odruch

chleba nie próbwalam tzn buleczki robilam jak chleb. Tyle, ze ja nie mam otrab owsianyc, bo tu u mnie nie ma. W piatek będę na mieście to moze w sklepie ze zdrowa żywnością będą.
A wag u nas juz nie ma z biedronce :(

Edit: mam pytanko: kurczak bez skóry tzn musi byc ieczony bez skóry czy moze być upieczony ze skórka ale zdjęta potem?

Powie mi ktos jak sie robi omlet? bo ja nigdy nie robilam :/ i chyba nawet nie jadłam

a generalnie widzę, ze my tak dość dowolnie do tej diety podchodzimy: ja korniszonek, pianistka sczypiorek...

Ostatnia edycja:
pianistka to daj no przepis na te chipsy :D ja na obiad sobie po prostu ugotowałam z lisciami i zielami wieeeeeeeelgachne skrzydło z indyka - bez skóry i zjadłam maczając w sosie jogurtowo koperkowym normalnie niebo w gębie rzec by trzeba jak na gotowane mięso....smaczne :) a z sosem to juz w ogóle.......
na kolacje mam serek. nic wiecej nie przewidziano......w razie potrzeby mam szyneczke i serek nastepny :D

ahaaaaaaa dziewczyny........mam otręby pszenne. Owsianych u nas brak ;/;/ gdzie wy je kupowałyscie? jakis konkretny market moze?? i mam przepis na bułki z otrebów owsianych i psinco. zrobie z pszennych - chyba wyjdą hmm??

Ostatnia edycja:
dzięki :D dzisiaj juz czuje sie ok ale z ato zaczeło mnie ciagnać do owoców. A parę razy złapałam sie na pakowaniu do paszczy jakiś esztek po dzieciach. Wiecie daje młodemu kawaleczek, on "nie" to ja sobie :/ ehh odruch

chleba nie próbwalam tzn buleczki robilam jak chleb. Tyle, ze ja nie mam otrab owsianyc, bo tu u mnie nie ma. W piatek będę na mieście to moze w sklepie ze zdrowa żywnością będą.
A wag u nas juz nie ma z biedronce :(

Edit: mam pytanko: kurczak bez skóry tzn musi byc ieczony bez skóry czy moze być upieczony ze skórka ale zdjęta potem?

Powie mi ktos jak sie robi omlet? bo ja nigdy nie robilam :/ i chyba nawet nie jadłam

a generalnie widzę, ze my tak dość dowolnie do tej diety podchodzimy: ja korniszonek, pianistka sczypiorek...

kilolku otreby powinnas kupic w kazdym supermarkecie, nie ze zdrowa zywnoscia, ja kupuje w auchan firmy Sante zloty cos za mala paczuszke:)

OTRĘBY OWSIANE SANTE 150G | K&M Delikatesy

Kilolek jedzcie te korniszony i szczypiorki jezeli maja pomoc:) ja piekąłm zawsze kure ze skora i potem sciagałąm :)

oterby kupisz m.in.na allegro

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry