hej hej, pisze z kuchni z małym na ręku

bułeczki mi sie pieką

DDDDD ale zapach mmmmmmmm. mam nadzieje ze nie bedzie z tego niewypał

DDDDD bo jestem podjarana ogolnie wypiekami typu drozdzowka z serem

pierwszy raz w zyciu cos pieke hahahahaahaha
a wiec tak ja robiłam z tego przepisu:
Składniki:
12 łyżek otrębów owsianych (nie mielonych)
2 jaja
pół opakowania twarogu 0% (nawet takie mnniejsze pół - chodzi o opakowania 200 gramowe)
łyżeczka proszku do pieczenia
szczypta soli (do smaku jak kto woli)
szczypta czosnku w proszku
Piekę około 30 minut w temp. 200 st.
ja sobie zrobiłam z pszennych otrebów, nie dawałam soli a zamiast czosnku dałam cukru waniliowego (a co sie bede

)
utworzyłam kulki które i tak sie rozpłynęły i wyszły mi takie jakby pół kajzerki. moje spostrzeżenia - mozna dac mniej jajek

masa wyjdzie sztywniejsza i wyzsza - ktos nawet na forum o tym pisał.....poza tym są OK

aaaaa i jeszcze jedno być moze mi nie urosły do góry za bardzo bo miałam ciezką mase tzn nie zmiksowałam tego na drobniejsze tylko wymieszałam

nastepnym razem wypróbuje z mixowaniem.