reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

moze to ciaza? :D

martolinka a ja mam pytanie takie: ile mozna na tej diecie schudnac ?? czy poprostu nasze ciało w pewnej fazie przestaje zrzucac kg i po prostu utrzymuje ją ??
mam nadzieje ze zrozumiesz

chodzi mi o to np jak waze 53 kg to czy jak zaczne stosowac ta diete czy no dojde do 40 <nie chce jakby ktos pytał ;P >
ja tak czytam was i ta diete to taka jakby oczyszczajaca organizm ... dla mnie to bez sensu chyba ze kucharke bym zatrudnila do wymyslnych przepisów :D albo zeby ktos mi zabrał komputer i internet no to wtedy moze moze :D

Ostatnia edycja:
reklama
Ale z ciebie kosa grrrrr

ktoś musi czuwać!!!:-D;-)

ja jeszcze czytam i czytam i zbieram info... na ostatnich kilku stronach watku przewijaly sie rozne strony www, jedne lepsze, drugie gorsze...
Marta, napisz prosze, na ktorej Ty stronce sie opieralas/czy korzystalas tylko z ksiazek? dzieki :)))

Pianistka ja korzystałąm z ksizki"Nie potrafie schudnac . 350 przepisów" i "Metoda dr Dukana. Bardzo pomocne jest forum Forum diety dr Dukana &bull; Strona główna
tam naprawde dziewczyny sa wyedukowane. Zalogujcie sie i wejdzcie w fotoalbum jak brakuje Wam motywacji:cool2:

Kilolek uwazaj na siebie. Zwroc uwage jak zmieniło sie Twoje menu i organizm jest delikatnie mówiac w szoku. W razie czego moze warto isc do lekarza czy masz sprawne nerki i watrobe bo to bardzo wazne.

Kasiula wiec tak wydaje mi sie , ze jest taka waga , której przekroiczenie jest bardzo trudne , ale mozliwe. Jednak wtedy moze sie to skończyc bardzo zle dla zdrowia. Ja zauwazyłąm , ze im blizej 70 kg tym waga wolniej spadała. Zawsze wazyłam 69 ale przy 72 czułąm sie najlepiej.

nie rozumiem do końca o co chodzi Ci z ta bezsensownoscia i kiucharka:cool2:

hej dziewczynki :) ja juz w Raciborzu. Od dzis dukam :D kupiłam sobie wage w biedronce nawiasem mowiac jest tania, ładna i spełnia swoje zadanie. Zaraz idem na wage i sniadanko :) a potem sie rozpakowac i ogarniac 10-cio dniowy bałagan po mezu :D na marginesie - mlodemu przebija sie górna dwójka i noce sa ciezkie :( ale jakos to bedzie........do pozniej :D:D

martolinka dzieki :) jak cos to pozwole sobie pytać bo informacje na roznych stronach to istny misz masz. A wiec tak.....w swieta bylo prawie 62 kg ale byla tez i @, teraz startuje z waga 60,6 kg. Takze suwaczka nie chce mi sie zmieniac :) moze później aby było wiadomo ile poszło na samym dukanie :)

Mama - zapisz sobie tą wagę, bo w fazie 3 jest ona ważna ;) , bo każdy kg stracony na Dukanie x10 dni = faza 3 :-D / ja mam za przeproszeniem tył, bo nie mam wagi z 1 dnia tylko z 2 , więc będę fazę trzecią robić na oko, czyli dodam do tych straconych kg jeszcze np. 1 kg co da dodatkowo 10 dni / i POWODZENIA!!!

U mnie zastój , ze swojej głupoty, bo się coraz częściej poddaję wieczorkiem i sięgam po rzeczy zakazane...

Ostatnia edycja:
Anawawka kiedy III FAZA? ja wczoraj miałam uczte która trwałą .... cały dzień :) należy mi się solidne lanie !!! ale dzis juz grzecznie

Martolinka - jak zobaczę te 55,1 chyba się skuszę na fazę 3 ;-), a tak na serio muszę sobie dać po łapach za podjadanie ptasiego mleczka po 22 i szybciej mi zleci....

ehhh sie zapomniałam :D wypiłam niedopite kakao marcela :D:D:D no nic ale na sniadanie do tej pory nie umiem trafic......... a to pranie a to kupa, picie nawet paw był bo mu sie chrupek przyczepił i normalnie wiecznie cos :( moze teraz.......ide do kuchni postawic małemu zupe i moze zjem w między czasie

reklama
Kilolku - jak ci nie przejdzie to chyba bedziesz musiala przystopowac... zrob sobie liste co jadlas, moze cos ci zaszkodzilo? Z tego co pamietam to w pierwszy dzien pisalas ze zjadlas 4 jaja plus jajecznica z 2 jaj, czyli 6 jajek, moze to za duzo? Jajkami mozna sie prosto zatruc...ja czytalam, ze powinno sie ograniczac do 2 szt. dziennie, mysle ze 3 to juz max. a moze za duzo czegos innego zjadlas?

Ja sie czuje ok, dzis pychotka owsianka na sniadanko z wanilia i cynamonem mniam:) no i zaraz czas na kawke jupii!

Martolinka - od czego zalezy ta pierwsza faza? Bo ja planowalam na 5 dni, a w tescie wyszlo mi 3 dni i teraz nie wiem co robic:) Poza tym moze orientujesz sie, czy w czasie diety mozna przyjmowac jakis zestaw witamin?

Mama - witamy na Dukanie:) Widze, ze chcesz dojsc do 49 kg, ale bedziesz szprycha:)

Do góry