reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

ja wczoraj zeżarłam jogurt light truskawkowe hehe, w połowie się zorientowalam, że przeciez nie wolno

Czy wy też macie kryzysy w ciagu dnia? Ja generalnie kiepsko się czuję ale mniej wiecej od 15 do 19 jest naprawde kiepsko. Kolo 17 jestem w stanie tylko leżec i to przy zgaszonym świetle, nie mam siły sie nawet do dzieci odezwać :/ a martolinka mowisz, ze kryzys dopiero nadejdzie? :( boje się

reklama
kilolek ja sie żle czułam przez pierwszy tydzien, byłam oslabiona itp. (jak brałam Kubę na ręce to mi się w głowie kręciło), a potem było już ok:) dasz rade! Własnie zauważylam ze sie Twój suwaczek zmienił, wow! Gratuluję pierwszych kilogramków...

Kilolek dasz rade, ja malo jem na tej diecie i czuje sie ok, tzn. chwilami mam chec na cos konkretnego, ale mysle ze jak wprowadze warzywka bedzie duzo lepiej. Poza tym ja wstaje o 10.30 i sniadanie jem dopiero ok. 11, potem obiad dopiero po spacerze czyli ok. 15-16, no a pozniej jakas przekaska (jogurt) i kolacja pozno, bo ok. 22, ale ja chodze spac ok. 1 w nocy.
Ja jak dzis weszlam na wage to mialam 1 kg wiecej niz przed dieta, to mnie oczywiscie wcale nie motywuje, ale mam nadzieje ze to takie normalne skoki wagi. Wazyc sie bede co 3-4 dni, zeby sobie nerwow nie psuc hehe.
No i ja gdzies czytalam, ze jeden jogurt owocowy mozna dziennie pod warunkiem ze jest light, nie wiem nadal co z tym cukrem?

Dziewczynki trzymam kciuczki za Waszą dietę.
Mi kg lecą w dół ...ale ja jem zawsze na koncu, po odkurzaniu, obrobieniu małego, wstawieniu prania blebleble...wstaję ok 8 a sniadanie jak nie ma męża w domku jem ok 12 jak mały pojdzie na drzemkę :( ja nie mam czasu jesc, obiad hehehe nie jem bo nie gotuję dla OLinka no bardzo sporadycznie,OLi nie je po prostu, czasami cos mamy skubnę ok 18. Jem dwa razy, żadnych słodyczy bo mnie nie ciągnie. Troszkę zazdroszczę Wam apetytu ;/

Nie wolno jesc jogurtów owocowych nawet jesli sa light. Zawieraja mimo to sporo weglowodanów.
Ja kupuje jogurty light naturalne a mimo tego zawieraja 8 g weglowodanów w 150 gramach. To takie max

ja dziewczyny nie jestem glodna i nie mam zupelnie ochoty na nic innego wręcz przeciwnie mdli mnie jak pomyslę o jedzeniu boli mnie glowa, słabo mi, nie mam siły.Własnie prysznic wykończył mnie do tego stopnia, ze nie mialam siły wysuszyć wlosów i ledwo do łózka doszłam. Poza tym wymiotuje od kilku godzin. Czasami zdarzało mi się wymiotować po nabiale wiec nie sądze by byl to jakis wirus

Nie wolno jesc jogurtów owocowych nawet jesli sa light. Zawieraja mimo to sporo weglowodanów.
Ja kupuje jogurty light naturalne a mimo tego zawieraja 8 g weglowodanów w 150 gramach. To takie max
ja jeszcze czytam i czytam i zbieram info... na ostatnich kilku stronach watku przewijaly sie rozne strony www, jedne lepsze, drugie gorsze...
Marta, napisz prosze, na ktorej Ty stronce sie opieralas/czy korzystalas tylko z ksiazek? dzieki :)))

reklama
kilolek - rzeczywiscie nieciekawie wyglada to u Ciebie:( wymiotuje Cie? oj, wspolczuje :( mi to tylko słabo było. Musze napisac, ze znam osobe, ktora nie mogla stosowac tej diety bo tak sie zle czula. Mam nadzieję, ze Ci przejdzie :)

Do góry