Pianistka
Szczesliwa mamusia!
(...) Czy Wy tez tak czesto na siku biegacie? Po sniadaniu to latalam co 15 minut a potem przyomnialam sobie, że przeciez miałam wiecej pić i jak zaczęłam doić tę wode to jak zamkykałam drzwi od kibelka to już mi się znów chcialoteraz jakoś się uspokoiło.Ale wyskalam chyba ze 2 kilo haha
Moje bułeczki niestety wyszły obrzydliwe bleee ale pakuję się, trudno. Moze następne będą lepsze. Jak wy je robicie? Co dodajecie do smaku?
A tych otrąb owsianych to nigdzie na tym zad.. nie ma. Bo rwuzmiem, ze płatki owsiane to co innego niż otreby?
Kilolku, ile dni jestes na tej diecie?
Ja z produktami tez bede miec problem, napalilam sie na chlebek, ciasteczka i kluseczki z twarozku, a u nas w polskich sklepach twarog wysprzedany od swiat i dostawy maja dopiero w piatek, a to bedzie 5ty dzien diety juz eh...mam tylko nadzieje, ze chudy dostane. Cale szczescie w szkockich sklepach moglam dostac jogurt i serek wiejski light
No i bez twarozku znalazlam w necie tylko taki przepis na buleczke (1 szt.):
-1 jajko
-1 łyżka otrąb pszennych ( czubata)
-2 łyżki otrab owsianych ( czubate)
-szczypta soli
-1/2 łyżeczki proszku do pieczenia
-1/4 szkl mleka
Wszystko wymieszać, wlać do plastikowego pojemnika i wstawić na 4 min do mikrofali.
Powiem ci, ze dzis robilam sobie na sniadanie ta buleczke, wyszla calkiem niezla i naprawde przygotowanie jest ekspresowe.
czy waszą wiedze opieraie na książce czy na czymś innym. Bo ja lukam na to forum diety dunkana i tam troszke inaczej jest,z ę np cebula bez ograniczeń, korniszony tez i mowa tu o 1 fazie i ten sos pomidorowy tez do 1 fazy niby
Ja korzystalam ze strony:
Dieta proteinowa - przepisy
a przepisy sa dostapne na innych, wystarczy wygooglowac
A mnie sie wlasnie robi piers na parze, do tego sosik koperkowy z czosnkiem, bedzie ciezko bez ziemniaczkow i chlebka