reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzajmy sie razem !!!!!!!!!

"...w czym karmienie piersią pomaga schudnąć.."? W tym że pomaga schudnąć :)) Nie wiem od czego to zależy, najprawdopodobniej od gospodarki hormonalnej i faktu, że dziecko jednak z nas ściąga składniki pokarmowe.

reklama
Z lekami wspomagającymi dietę lepiej uważać, bo nie wiadomo jak zareaguje organizm, gdy już zakończy się cały proces. Koleżanka brała chrom, a po zakończeniu kuracji ze straconych 4 kg, wróciło kolejne 8 kg.

ja tez chcialabym schudnac ale niestety nie karmie juz piersia:no::no::no: musze chyba szukac ratunku w tableteczkach bo przybylo mi 30 kg:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ja już coś robię w kierunku chudnięcia-WKOŃCU! najlepszą dietę_MNIEJ ŻARCIA! po tygodniu widzę skutki,czyli mniejszy brzuszek:-). Ciekawe ile wytrzymam...:confused:

Hej Dziewczyny, ja urodzilam 30 listopada, niestety nie karmie piersia poniewaz przepalilam mleko :( .... zostało mi do zrzucenia 8 kilo... najbardziej mnie denerwuje brzuch bo jest duzzyyy, nie wiem czy wy macie tak samo czy mi tak zostanie?? bo sie martwie. Wsumie od niedawna dopiero wzielam sie za siebie, i sie zastanawiam czy nie za pozno?? czy ten brzuszek zniknie. Czy tylko trzeba troszke cierpliwosci>???? Zaczełam od 3 dni brac tabletki BIO C.L.A. jak narazie nie widze rezultatow bo jest za wczesnie....do tego ćwicze 30 min na sprzecie i plus brzuszki.

Tak pomyslałam sobie, że chyba niedlugo przejde na dietę 13 dniową. Jest wyśmienita. Przechodziłam ja 2 razy. jest ciezko ale są efekty. Bo jak przyjezdzałam ze stanow to zawsze mialam 5 jak nie wiecej kilo w pupie To jest dieta oczyszczająca wiecej jak 13 dni nie mozna przekraczac. Jest napisane co powinnas jesc w danym dniu, nie mozesz nic innego jesc nawet nie mozesz gumy do żucia żuć, tylko zieloną herbate miedzy posilkammi lub woda...duzzoo wodyyy moze byc z cytryną. Jezeli ktos wazy za duzo to moze nawet schudnac 10 kilo. po diecie trzeba małojesc aby nie bylo efektow jojo, ale raczej nie ma, Jezeli przejdziesz pierwsze 3 dni to reszta pojdzie jak po masle. jezeli chcecie to przejdziemy na nią razem, bedzie raźniej. co wy na to??

Ja z miłą chęcią bo jak już pisałam wcześniej to mam co zrzucić:wściekła/y: poproszę o szczegóły diety:-):-)

reklama
Ja polecam jednak diete south beach a nie kopenhaską.
Schudlam na south beach ponad 10 kg a nie ma tam żadnych wyrzeczeń. I nie trzeba sie głodzić mozna jesć smacznie tylko trzeba przestrzegac zasad a sadełko samo spadnie i co najwazniejsze z brzucha:-)

Do góry