I
iiwka
Gość
Mogę dołączyć i ja???? Już nie mogę na siebie patrzeć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po cesarce mój lekarz pozwolił mi ćwiczyć po 4 miesiącach. Ważne jest żeby wewnątrz cięcie macicy dobrze się zrosło. Chudnie się trudniej niż po porodzie naturalnym, chyba że karmisz piersią, wówczas wraca się do normy o wiele łatwiej i o wiele szybciej. Powodzenia.Czesc dziewczyny. Urodzilam córke 6 tyg temu. Do zrzucenia mi zostalo z 10 kg. Nie jem slodyczy i staram sie nie jesc po 18. mam tylko jeden problem. Chcialabym zaczac cwiczyc ale slyszalam ze po cesarce to przez pewien okres nie mozna. Powiedzcie jak to jest? Chcialabym znowu wbic sie w swoje stare spodnie:-(
Czesc dziewczyny. Urodzilam córke 6 tyg temu. Do zrzucenia mi zostalo z 10 kg. Nie jem slodyczy i staram sie nie jesc po 18. mam tylko jeden problem. Chcialabym zaczac cwiczyc ale slyszalam ze po cesarce to przez pewien okres nie mozna. Powiedzcie jak to jest? Chcialabym znowu wbic sie w swoje stare spodnie:-(