reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odchudzajmy sie razem !!!!!!!!!

Mogę dołączyć i ja???? Już nie mogę na siebie patrzeć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y:

reklama
helo

to ja zalozycielka watku o wadze takiej samej jak w dniu zakaldania watka :baffled:
to poprostu swiadczy o mojej slabej woli ...do slodyczy
bo to glowna wina mojjej wagi
nie lubie potraw tlustych itp. ale slodycze..........mhmmm

jestem nalogowcem :sorry2:

narazie zbieram sily do walki
odezwe sie zas ;-)

LIIILKA!!!! Hania jest juz z Wami?? Bosze, jak to szybko zlecialo, dopiero co, zdaje mi sie, powiedzialas o ciazy!!!!! Dobrze znioslas porod?? Bylas na regionalnym?? mozna zobaczyc gdzies te Twoje dwa Skarby?? Pozdrawiam serdecznie!!!

Cześć dziewczyny czy moge do was dołaczyć?;-) Ma bardzo duzo do zżucenia bo 30 kilo i jestem załamana :-( ale może razem bedzie łatwiej:tak:

Witam :)
Ciesze sie ze nie tylko ja mam problemy z nagromadzonymi kilogramkami:wściekła/y:. Po ciazy pozostalo mi 20 kilogramow . Synek ma obecnie 7 miesiecy , a mi pozostal problem. Od miesiaca zaczelam uwazac na to co jem , a poniewaz nadal karmie synka piersia nie moge zastosowac zadnej drastycznej diety i wspomoc sie dodatkowo jakimis lekami .
W rezultacie moje starania nie przyniosly efektow - postanowilam wiec ze zaczne od cwiczen moze cos sie ruszy - tzn ja sie rusze a czy i kilogramy obaczymy pozdrawiam :happy2::-)

Czesc dziewczyny. Urodzilam córke 6 tyg temu. Do zrzucenia mi zostalo z 10 kg. Nie jem slodyczy i staram sie nie jesc po 18. mam tylko jeden problem. Chcialabym zaczac cwiczyc ale slyszalam ze po cesarce to przez pewien okres nie mozna. Powiedzcie jak to jest? Chcialabym znowu wbic sie w swoje stare spodnie:-(

Czesc dziewczyny. Urodzilam córke 6 tyg temu. Do zrzucenia mi zostalo z 10 kg. Nie jem slodyczy i staram sie nie jesc po 18. mam tylko jeden problem. Chcialabym zaczac cwiczyc ale slyszalam ze po cesarce to przez pewien okres nie mozna. Powiedzcie jak to jest? Chcialabym znowu wbic sie w swoje stare spodnie:-(
Po cesarce mój lekarz pozwolił mi ćwiczyć po 4 miesiącach. Ważne jest żeby wewnątrz cięcie macicy dobrze się zrosło. Chudnie się trudniej niż po porodzie naturalnym, chyba że karmisz piersią, wówczas wraca się do normy o wiele łatwiej i o wiele szybciej. Powodzenia.

Tak, karmię piersia. Moze to glupie ale zastanawiam sie w czym karmienie piersia pomaga schudnac? W tym tyg ide do gina to zobacze co on mi powie. Szkoda ze nie mozna cwiczyc, beda musialy wystarczyc spacery:-(

Ja urodziłam w lipcu 2007 i dopiero teraz mogę zacząć. Wcześniej jak tylko próbowałam zrobić brzuszka to od razu było mi słabo i bolał mnie szew-choć był wygojony. ;-)

reklama
No właśnie-chciałam się zapytać czy bierzecie może jakieś leki by polepszyć dietę? jeśli tak to co i w jakiej cenie???

Do góry