reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odchudzajmy sie razem !!!!!!!!!

ja schudlam do tej pory 12kg
przerobilam pare diet od stycznia tego roku i wiem juz na pewno,ze najlepsza dieta to MŻ+WR :tak:
ja jem 3 posilki dziennie,ostatni posilek jem o godz. 17.00
jem same pieczone mieska,rybki,duzo zielonego,chude wedlinki,warzywa,jeden owoc dzennie max.
gdybym tylko nie byla slodyczożercą mialabym juz wiecej na minusie :zawstydzona/y:
obecnie od poniedzialku jestem na totalnym detoxie od slodyczy i jakos trwam :cool2:

reklama
Witam Was,
Moja żona po urodzeniu dziecka nie może schudnąć. Bardzo się tym faktem załamuje.
Wspieram ją, zapewniam, że cały czas mi się podoba nawet z tymi kilkoma kg. więcej.
Ale ona twierdzi, że sama się ze sobą czuje i koniec tematu.
Dieta odchudzająca? Żona przetestowała chyba już wszystkie znane diety i niewiele pomogły. Ćwiczy kiedy tylko może, ale to również niewiele jej pomaga. Ostatnio znalazłem centrum Naturhouse i zastanawiam się czy nie wybrać się tam z żoną, może by jej pomogli.
Czy któraś z Was korzystała z takich usług i byłaby w stanie mi podpowiedzieć czy warto?

Do góry