reklama
Karola, może Szymek ma tak zbudowanego siurka, że póki jest mały, to będzie leciało do góry
Jaki masz nocnik? Może spróbuj innego ułożenia Szymka, a jak nie pomoże, to może nocnik z takim zabezpieczeniem jak ten
NOCNIK SEDESIK TRON NOCNICZEK OD PRODUCENTA SEDES (385032679) - Aukcje internetowe Allegro
Jaki masz nocnik? Może spróbuj innego ułożenia Szymka, a jak nie pomoże, to może nocnik z takim zabezpieczeniem jak ten
NOCNIK SEDESIK TRON NOCNICZEK OD PRODUCENTA SEDES (385032679) - Aukcje internetowe Allegro
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Wiki też dalej niż bliżej, dzisiaj cały dzień mówi z wielkim przekonaniem nie, na każde moje pytanie czy chce siusiu.
Miśka 5
Mamy lutowe'07
2 qupy w nocnikui 2 w pampersie, a jeszcze nie ma 10.Na szczęście siku też zrobiła i A. zawiózł do badania
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
U nas siki na podlodze a nocnik stoi w kaqcie
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Mamy przykaz od doktorki aby jak najszybciej pożegnać pampersy, chba na urlop z nocnikiem pojedziemy
Patri
Mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Mamy przykaz od doktorki aby jak najszybciej pożegnać pampersy, chba na urlop z nocnikiem pojedziemy
Ojej Miśka a dlaczego PRZYKAZ?
Dziś już na poważnie się wzięłam za pracę z nocnikiem. Pozamykane drzwi do innych pomieszczeń prócz tego, w którym stoi nocnik i tego, do których drzwi nie ma.
Julcia owszem, posadzona posiedzi chwilę na nocniku, ale to naprawdę chwila, nocnik suchy. Biega w majciochach albo z gołą pupą jak już dzienny limit zasikań wyczerpie. Powtarzam co 5 minut, Julcia jak chcesz siusiu to wołaj si-si. Julcia, chcesz siusiu? Julcia nie odpowiada, nie reaguje. Nagle przystanie i ja wiem, że to ta chwila, złapie ja, posadzę na nocnik, odsiedzi chwilę i wstaje. Biegnie do przedpokoju, przystanie i siiiiiiiiiiika...
Nocnik cały czas suchy.
Jak gonię ja z nocnikiem, to kapnie to swoje siku na podłoge, a nocnik nadal suchy, nocnik nie zasługuje na siku, może powinnam kupić brzydszy, choć chyba się nie da ;-) ....... Odstawię nocnik, a ta dokończy swoje siku, na podłoge oczywiscie.
Zaczaiłam się na poobiednią kupę. Kupa była, ale na podłodze, a ja tez byłam, ale w kuchni, zrobić piciu.........
Polowanie uskutecznimy jutro, dziś Julka juz zapadła w sen. :-)
Ostatnia edycja:
reklama