reklama
Miśka 5
Mamy lutowe'07
my też gratulujemy:-)
Wiki chętnie sama siada na nocnik, nawet jak mówię ściągaj gacie, to próbuje sama ściągać, kosmiczny widok:-), ale z sii, różnie, raz tak, raz
Wiki chętnie sama siada na nocnik, nawet jak mówię ściągaj gacie, to próbuje sama ściągać, kosmiczny widok:-), ale z sii, różnie, raz tak, raz
gratulacje dla MILENKI i ZOSI!!!!!!!!!!!
i my się dołączmy do gratulacji dla dziewczynek :-)
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
w takim razie jak idzie chłopakom?????????????????????????????????????????
powiem wam ze u mnie problem bo jak Szymek raz zrobil siusiu to to wszystko gora polecialo i nie wiem jak go uczyc siadac. chyba okrakiem ;-)
jak to do góry sika????
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Gratulujemy pierwszwj qupy nie w pampku
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Ja również gratuluje wszystkim postępów Jestem pełna podziwu dla poczynań Waszych Milusińskich:-) Tym bardziej, że u nas jeszcze w ogóle nie ma nocnika Czekamy aż się wyprowadzimy na swoje w sierpniu, żeby zacząć naukę
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
u nas Filip wołą "sisisi",i pokazuje nocnik i chce usiąść, nawet rozebrany..ale posiedzi i wstaje i mówi "nie ma"....po czym sika na podłogę, koło nocnika...
hehe mysle ze zalapia, teraz jeszcze za wczesnie, nie ma sie cyzm przejmowac
reklama
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Fajne macie przygody:-).Konrad nie bardzo chce chodzic bez pieluchy.Zamowilam mu majteczki jaba16 Majteczki Majtki *ZOO 2-3 latka PRIMARK (377196012) - Aukcje internetowe Allegro i bedziemy probowac.Szkoda,ze sie ma pogoda zepsuc,bo wolalabym to robic na dworze.