reklama
mysia23
mama dwójeczki
Kupiłam nowy nocnik bez pozytywki. W ciuchach Oli siada na niego i jest ok, a bez pieluchy - ryk :-(
Coś mi tam tłumaczy płacząc po swojemu, mam wrażenie, że boi się, że jak się zesika, to zacznie grać.
Kasiad u nas Filip tez długo tylko w ubraniu siadał, ale teraz długo posiedzi i bez pieluchy...jednak nic nie zrobi, po czym wstaje i sika na podłogę...tez mam wrażenie, że on boi sie zabrudzić nocnika.. nie wiem...od razu kupiliśmy nocnik bez pozytywki, bo stwierdziliśmy, że może sie wystraszyć..
Zciągnęłam Oliwce gatki, lata z gołym tyłkiem, a ja za nią biegam, żeby złapać pierwsze siusiu. Może wtedy się przekona, że nocnik nie gra i zacznie chętniej siadać
Tylko pytanie, czy uda mi się złapać to siusiu, bo Oli lata jak z pieprzem, nie mogę za nią nadążyć. czekam tak już prawie 3 godziny a ona nic nie zrobiła jeszcze.
Tylko pytanie, czy uda mi się złapać to siusiu, bo Oli lata jak z pieprzem, nie mogę za nią nadążyć. czekam tak już prawie 3 godziny a ona nic nie zrobiła jeszcze.
Wściec się można, pilnowałam Oliwkę przez 4 godziny, a ona się zsikała na podłogę, jak odbierałam polecony od listonosza
Odechciało mi się po tym incydencie ją pilnować i ubrałam jej pieluchę
Na dziś mam dosyć. No ale coś osiągnęłyśmy - Oli już nie ryczy jak siada na nocnik, siada sama co chwilę i po sekundzie wstaje, co prawda siku nie zrobiła do nocnika, ale dobre i to, że już nie ryczy jak ma na niego usiąść
Odechciało mi się po tym incydencie ją pilnować i ubrałam jej pieluchę
Na dziś mam dosyć. No ale coś osiągnęłyśmy - Oli już nie ryczy jak siada na nocnik, siada sama co chwilę i po sekundzie wstaje, co prawda siku nie zrobiła do nocnika, ale dobre i to, że już nie ryczy jak ma na niego usiąść
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Wściec się można, pilnowałam Oliwkę przez 4 godziny, a ona się zsikała na podłogę, jak odbierałam polecony od listonosza
no ładnie, czyli z polowania nici dzisiaj ja tez jak się zrobi cieplej to zacznę nauke nocnikowania, mam wrazenie ze Hubek sie boi usiąść goły na nocnik bo mu zimno w pupę, bo w ciuchach to usiadzie bez problemu, a jak bedzie ciepło to nocnik na słonce wystawie i sie nagrzeje to moze usiądzie, zobaczymy
agusia9915
Matka wariatka
u nas nic......................wiecej , czescie na podłodze, dywanie............
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
My wlasnie zazcyanamy nauke ''nocnikowa"
reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
U nas też ostatnio.Na przewijaku,na kanapie,na podłodze,na mamusi....u nas nic......................wiecej , czescie na podłodze, dywanie............