reklama
agusia9915
Matka wariatka
chcesz si .........tak,tak...............podała nocnik , usiadła., wstała w nocnika pusto..................odeszła 2 kroki kucneła i zrobiła si wprost na dywan
dziś znów Antek po obudzeniu się powędrował do łazienki i znów od razu sukces
nawet podwójny
zaczynam wierzyć, że już troszkę załapał o co chodzi....
gratulacje dla Antka
chcesz si .........tak, tak...............podała nocnik , usiadła., wstała w nocnika pusto..................odeszła 2 kroki kucneła i zrobiła si wprost na dywan
cudnie
No to super Gosia
A Oli udało mi się posadzić na chwilę wczoraj i dziś na nocnik, nie uciekała z płaczem jak do tej pory dopóki .... nie zrobiła siku. Jak zrobiła siku i nocnik zaczął grać, to ona w płacz i ucieka No to już wiem, w czym problem, czeka nas zakup nocnika bez pozytywki, bo zwyczajnie jej się zaczęła bać :-( A to dziwnie, bo uwielbiała ją kiedyś, jak zrobiła siku, to cieszyła się, że nocnik gra i biła sobie zawsze brawo
A Oli udało mi się posadzić na chwilę wczoraj i dziś na nocnik, nie uciekała z płaczem jak do tej pory dopóki .... nie zrobiła siku. Jak zrobiła siku i nocnik zaczął grać, to ona w płacz i ucieka No to już wiem, w czym problem, czeka nas zakup nocnika bez pozytywki, bo zwyczajnie jej się zaczęła bać :-( A to dziwnie, bo uwielbiała ją kiedyś, jak zrobiła siku, to cieszyła się, że nocnik gra i biła sobie zawsze brawo
reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Może być.Czasu potrzeba.A może lale bez majtek posadzisz?I wlać troche wody ,żeby pokazać,że nie gra?Udawać,że lala siusiu zrobiła....Kupiłam nowy nocnik bez pozytywki. W ciuchach Oli siada na niego i jest ok, a bez pieluchy - ryk :-(
Coś mi tam tłumaczy płacząc po swojemu, mam wrażenie, że boi się, że jak się zesika, to zacznie grać.