reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Od kiedy na nocnik?

wilk.gif

O,udało sie:-):tak:.Nie zaznaczałam obrazka:sorry:.

reklama
Ale gifowe szaleństwo.
A ja mogę tylko przez in. explorer,przez operę mi nie wychodzi.
A tak sie czuje
placz.gif

...ale to na innym wątku;-)

U nas też nocki suche. Trochę żałuję, że wcześniej nie zrezygnowałam z pieluch w nocy :sorry:
Super:-) Gratulacje dla Oliwki:tak:

To ja się pochwalę, że Victor śpi od dwóch dni bez pieluszki i łóżko mamy suche:-) Wczoraj co prawda jak rano zszedł z łóżka to nie zdążyliśmy do łazienki i piżama była zasikana, ale dzisiaj wszystko pięknie zrobione w łazience:-) Tak się cieszę, że się ruszyło:tak: Pewnie jeszcze rano zdarzą się wpadki obok łóżka, bo przecież po co wołać siku jak można się od razu zacząć czymś bawić:-p Te 20 coś pieluch chyba dla Olivera zostanie już, w spadku po starszym bracie:-D

Brawa dla Victora :tak::-) super!!!

ech zazdroszcze wam:sorry:, ale wiem ze i na nas przyjdzie pora i zaczna sie suche nocki:tak:, narazie to w dzień zdarza mu sie czasem obudzic z sucha pieluchą:tak:

reklama
Brawo dla Victora :-)
U nas dziś wpadka. Dziś jak Oliwkę obudziłam rano do żłobka, to jeszcze przez sen wołała: ja mam pieluchę! ja mam pieluchę! odrazu wiedziałam, że pewnie jej się coś przyśniło i się zesikała. No i dziś w nocy śpi z nami, bo kołdra musiała być prana i jeszcze nie wyschła.

Ostatnia edycja:
Do góry