reklama
agusia9915
Matka wariatka
u nas od czasu akcji"nerki" pielucha napompowana na maxa
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Milenka przestala sikac w nocy wtedy kiedy przestala chodzic w dzien w pieluszce. Tak wiec pieluch nie uzywamy w ogole tak mniej wiecej od lipca (nie pamietam dokladnie czy to byl czerwiec czy lipiec)
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Chciałam zapytać czy dużo z Maluchów jeszcze sypia nocą w pieluszce Bo u nas to się chyba jeszcze na dłuuugo zapowiada
Na noc i na dłuższe wyjścia,bo niestety nie woła na zewnątrz domu.
Ja też zakładam Oliwce pieluchę na noc. Bardzo rzadko już jej się zdarza zsiusiać, ale jednak zdarza się. Dziś np zsiusiała się po ok 2 tygodniach suchych nocek.
Mogłabym zaryzykować, ale jednak boję się, że się przeziębi jak będzie spała mokra.
Mogłabym zaryzykować, ale jednak boję się, że się przeziębi jak będzie spała mokra.
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
u nas tez nocki mokre nadal, więc pieluchy do spania w uzyciu i to pewnie jeszcze sporo potrwa, bo hubek przed spaniem lubi wypic herbatkę....
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Milenka przestala sikac w nocy wtedy kiedy przestala chodzic w dzien w pieluszce. Tak wiec pieluch nie uzywamy w ogole tak mniej wiecej od lipca (nie pamietam dokladnie czy to byl czerwiec czy lipiec)
To u nas identycznie Zdjęłam już ceratkę spod prześcieradła, bo przez tyle miesięcy nie było ani jednej wpadki. Wytrzymuje do rana, a jak jej się chce to wstaje żeby iść na kibelek.
Emilka zsiusiała się do łóżka ..... i to jak zdjęłam folię a ciągle zapominam kupić to prześcieradło nieprzemakalne i teraz mam .... wczoraj wypiła faktycznie dużo na noc ale nie pierwszy raz zawsze wstawała może jej się coś przyśniło że się nie przebudziła
wiec materac osikany nie wiem czy kercherem to można potraktować czy to coś da czy tylko zewnętrznie
go wyprać ?
wiec materac osikany nie wiem czy kercherem to można potraktować czy to coś da czy tylko zewnętrznie
go wyprać ?
reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Gosiu moze małej sie sniło, że wstała i siedzi na nocniku i zrobiła po prostu.... ja takk miałam jak byłam mała, jeszcze nawet to pamietam, miałam może nawet i 4-5 lat, czasami tak mi sie zdarzało, ze sniło mi sie ze juz w ubikacji jestem i łózko mokre
spróbuj wyprać zewnetrznie i dobrze przewietrzyć,nie wiem czy mozna kercherem prać to
spróbuj wyprać zewnetrznie i dobrze przewietrzyć,nie wiem czy mozna kercherem prać to