A Wy te ochraniacze zakładacie pod prześcieradło I czy one mają między frotką a folią jakiś materiał chłonny
Ja zakładam pod prześcieradło.
Mam dwuwarstwowy ochraniacz z wierzchnią warstwą pokrytą flanelą która absorbuje wilgoć.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A Wy te ochraniacze zakładacie pod prześcieradło I czy one mają między frotką a folią jakiś materiał chłonny
U nas dzisiaj kupa w dwóch ratach, ale o dziwo do nocnika Sam chodzi do łazienki robi i woła mnie jak zrobi i mówi" o ope... bra..." ("o kupa... brawo") I wyrzuca ją do ubikacji i spuszcza wodę Mam nadzieję, że cuda się nie skończą i że to dopiero początek;-)
Także nie wiem czego/kogo ta zasługa, ale Joasiu bardzo Ci dziękuje za tą książeczkę o kupce, bo przeczytaliśmy ją i przeanalizowaliśmy dwa razy i jak widać być może wystarczyło Jeszcze raz Ci dziękuje:-)
Jak się cieszę, że po tak długim czasie coś się ruszyło
Kupiłam w końcu coś takiego, tyle, że zamiast gumek zakładanych na rogi materaca, ma po bokach doszyty materiał z gumką, tak jak w normalnym prześcieradle z gumką. Na ten ochraniacz będę zakładać normalne prześcieradło z gumką. Ale jeszcze chyba trochę poczekam, bo dziś była nocka sucha co prawda, ale wczorajsza nie i 3 nocki temu też była wpadka. Więc chyba jeszcze kilka dni poobserwuję Oliwkę.My mamy taki ochraniacz:
OCHRANIACZ Na Materac Atest 70X140 Nieprzemakalny (670814593) - Aukcje internetowe Allegro
Jest fajny, bo z wierzchu pokryty frotą i przez to nie szeleści pod prześcieradłem,
Gratulacje dla VictorkaDziękujemy Ogólnie jest bardziej samodzielny, bo sam sobie idzie i robi siusiu, a ja tylko słyszę jak zamyka i otwiera drzwi, a i jak myje rączki
Może i u nas się coś w końcu ruszyło
Wolfia gratki dla Victora !!!