No wlasnie chce jechac i z lekarzami dam sobie spokoj narazie tylko Dk84 pisze ze tylko terapia manualna i jakoes cwiczenia a ja wlasnei na taka terapie jezdze i nie ma poprawy wiec glupieje bo nie wiem co robic... Do konca tyg chce kogos znalesc zeby sie umowic nie chce czekac ... Ale wlasnei nie wiem do kogo bo skoro mi terapia manualna nieiwele dala to co teraz
reklama
MamaLenki91
Zaciekawiona BB
No wlasnie chce jechac i z lekarzami dam sobie spokoj narazie tylko Dk84 pisze ze tylko terapia manualna i jakoes cwiczenia a ja wlasnei na taka terapie jezdze i nie ma poprawy wiec glupieje bo nie wiem co robic... Do konca tyg chce kogos znalesc zeby sie umowic nie chce czekac ... Ale wlasnei nie wiem do kogo bo skoro mi terapia manualna nieiwele dala to co teraz
Ostatnia edycja:
MamaLenki91
Zaciekawiona BB
No ale te ćwiczenia są najważniejsze właśnie. A Ty nie ćwiczysz chyba? Ja bym na Twoim mijescu pojechała do tej babki. Widać z tego opisu, ze jest dobra. Bardzo intensywne leczenie. Ja nie mam az tyle powtórzeń i wolniej mi idzie. Ale czasami jak duzow więcej zrobię to czuje zakwasy i na nastepny dzien gorzej ćwiczę, ale jak widać taka intensywna terapia daje szybciej efekty. Nie każdy potrzebuje elektorstymulacje. Moje miesnie robiły zero skurczu i była mi potrzebna, elektrostymulacja była przez miesiąc codziennie a teraz tez glownie ćwiczenia. Moja koleżanka jak poszła do tej Małgosi to nie dostała elektostymulacji tylko cwiczenia, bo jakiś tam skurcz robi. EMG jest fajne bo widać jakie są postępy z wizyty na wizytę, ale z drugiej strony masz chyba bliżej tam niż do wawy a wiadomo, ze to trzeba kilka miesięcy jeździć na wizyty.[/QUOTE]
A ćwiczysz? Bo to bardzo ważne. Elektrostymulacją chyba dobrze bo kiedyś wspominała że zastanowimy się nad nią ale widać nie była mi potrzebna. Jeżeli nie ćwiczysz to terapia niewiele ci da. Twoje mięśnie muszą zacząć silnie pracować. Ja na początku robiłam ok 200 dziennie i ona od razu mi powiedziała że to za mało. W trakcie rehabilitacji 500 dziennie a po zakończonej terapii ok 100 dziennie dla utrzymania efektu
Link do: Gabinet Rybnik - Terapia Dna Miednicy
Tutaj są gabinety z całej Polski
Tutaj są gabinety z całej Polski
Zadzownie do niej i zapytam co i jak .. Z tego co widze to szkolila sie u Koszli moja do ktorej jezdze tez ale widac bez rewelacji .. Zobacze co mi powie .. Pojade do niej napewno .. A ona robi jakies badania usg albo cos w tym stylu ?
Cwiczyc tylko pyt jak i zeby sobie nie zaszkodzoc a zeby to pomoglo .. Umowie sie do niej . dzwonam juz ale nie odbiera niestety .. Slyszalam tez dobre opinir o p.dorocie czernichowskiej ale jak dzownilam nieiwele chciala mi powoedzirc wiec nie wiem czy do niej jechac
reklama
Nie, ale pod tym linkiem gdzie jest moja fizjo widzę, że jest też Kraków, więc spróbuj.
Link do: Gabinet Kraków - Terapia Dna Miednicy
Link do: Gabinet Kraków - Terapia Dna Miednicy
Podziel się: