Zawsze się da. Oczywiście że im wcześniej się zacznie tym lepiej ale lepiej późno niż wcale. Ja mam obniżoną przednią ścianę pochwy. Po ok 1,5 miesiąca rehabilitacji wszystko mi się dość mocno podniosło ale pewnego dnia poodkurzalach dom i umyłam w całym domu podłogi a potem jeszcze upychałam worki z ubrankami w szafie i od razu poczułam że znowu jest źle. Znowu ponad miesiąc rehabilitacji i znowu z czymś się szarpałam i znowu w dół. Znowu miesiąc rehabilitacji i głupie drzwi i domu myłam i znowu gorzej także ja staram się pogodzić z myślami że już dobrze nigdy nie będzie, ale muszę się rehabilitować bo u mnie jak jest źle to automatycznie boli mnie prawa strona podbrzusza a ból promienieje do nogi także ja dodatkowo cierpię z bólu. Prócz tego uczucie ciążenia i ciała obcego. Dlatego właśnie intensywnie ćwiczę i się rehabilituję, żeby przede wszystkim nie cierpieć.
Kobieta jest sprawdzona ma bardzo dobrą opinię i mnóstwo pacjentów. Na wizyty trzeba czekać.
Kobieta jest sprawdzona ma bardzo dobrą opinię i mnóstwo pacjentów. Na wizyty trzeba czekać.