reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Obniżenie narządów po porodzie

To nieźle!! Jest taka strona ktomalek.pl i tam można sprawdzić gdzie dostaniesz. Ale jak wpisałam to mi tez nie znalazło w promieniu 50 km. Chyba trzeba to w necie zamawiać w takim razie. Masakra. Myslalam, ze to bardziej dostępne...
No u mnie tez słabo, bo córce wychodza 4 zeby. Budzi się co chwila a wstaje o 4-5 rano. obie już jesteśmy padniete.

reklama
Moj synek zlapal jakas wirusowke.. Noc nieprzespana 40 stopni i trzasl sie z zimna ... Leki przeciwgorsczkowe niewiele daja ... Oby szybko przeszlo ... No musze gdzies tych pessarow poszukac .. Niestety do wieczora jestem uziemiona bo pradu nie ma ... A telefon tez juz na wykonczeniu.

Tez myslalam ze sa lepiej dostepne. Moze w wiekszych miastach.Patrzylam dzisiaj te pessary . lekarz kazal mi kupis rozmiar sredni.. Wiec myslalam ze sa trzy rozmiary pessarow kostkowych a sie okazsli ze jest wiele i badz tu teraz madra i kup .. Ok tylko jaki ... Beznadziejna sprawa ... A co do dzieciakow.. Mojemu zabki tez ida i chyba tez 4 na raz ... A ta goraczka za chiny nie chce spasc.. Troche spadnie i zaraz znow do gory .. Oby mi szybko przeszlo bo dzisiaj caly dzien plakal a ja nie wiedzialam jiz jak sobie radzic ...

Witam, czy slyszalyscie moze o przypadkach ciaz przy obnizeniu macicy. Czy sa szanse na zdrowe, donoszone ciaze? Moze ktos jest w temacie. Bede wdzieczna za pomoc.

Mam prosbe bo Ty masz wizytr u swojej fizjo 18 jak dobrze pamietam .. Jak bedziesz sie pytac o to o co Cie poprosilam.. To moze ona bedzie mogla kogos polecic golodnego bo pewnie zjanomosci ma .. I fizjoterapeutka jest w stanie zbadac dokladnie co jest uszkodzone i rozerwane ? Czy tylko lekarz albo usg jest w stanie to sprawdzic ? A co do pessara znalazlam strone meringer.pl i tam mozna zamowic jeszcze tylko nie wiem dokladnie jaki rozmiar ...

Ewentualnie moze by kogos takie znala ze slaska ... Napewno bym miala blizej niz do no warszawy .. Jednak chcialabym do kogos konkretnego zebym nie musiala znow kogos innego szukac ... Bo ja szukam i przegladam strony i sama nie wiem gdzie dzwonic i sie umowic ...

Podpytam, czy kogoś zna, ale wiesz na Śląsk to my mamy daleko, więc wątpię. Fizjoterapeuta nie bada właśnie. Ważne żeby ktoś Cię zbadał. Pytaj o EMG i elektrostymulacje. A tego czy coś jest rozerwane nikt Ci nie powie chyba bez USG. Ale pierwszy i drugi stopień się rehabilituje a takie raczej masz.

No tez mi sie tak wydaje ze to 1 stppien jezeli chodzi o macice a jezeli chodzi o sciane to albo 1 albo 2 ... A miala takie osoby ktore sie wyleczyly rehabilitacja ? A ona jakies cwiczenia ci zaleca do domu ?

reklama
Do góry