reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Objawy i samopoczucie w ciąży i po ciąży

Karolina moze rob profilaktycznie takie dluzsze prysznice i masaze na piersi skoro maja tendencje do zastojow, lepiej zapobiegac niz sie potem martwic i cierpiec;-)

Co do tych obaw o Dzidzia to ja niby tez od poczatku je mialam ,ale teraz to non stop mam obawy ze cos bedzie nie tak, chodze zamyslona, rozkojarzona, jak nie mam konkretnego zajecia to zaraz jakies czarne mysli przychodza do glowy, meczace to troche:baffled:

Dziewczyny, od wczoraj czesto twardnieje mi brzuch, zadnych innych objawow brak, ruchy sa. Czy powinnam sie tym martwic??...

reklama
K&libby,Aia,Katjusza sorki ale wlasnie przeczytalam wasze posty i poryczalam sie ze smiechu.
Wiem ze rozstepy,podgardla,celulit,wielki brzuch,dupa,uda itp to nic smiesznego ale opisalyscie to tak komicznie ze nie sposob sie nie rozesmiac.
Ja nie patrze w duze lusterko odkad urodzilam luizke.
Co z tego ze rozstepy na brzuchu po pewnym czasie zbladly.Jak przejezdzalam reka po brzuchu to tartka doslownie.Teraz nowe przybyly.Ale to wszystko pikus.Najgorsza jest wizszaca skora na brzuchu.I tak juz wisial mi brzuch do dolu.Nawet nie chce pomslec jak bedzie teraz.Co ja zrobie z ta wizszaca u dolu,,pojda''Tego nie da sie juz zgubic.ie wchlonie sie.Jedynie do wyciecia:-(
Kakakarolina no to niezle.
Juz teraz zastoj.Ale jak bedziesz masowac to moze skurcze sie zaczna i predzej urodzisz

Moje najnowsze objawy ciazowe to:sennosc,ociezalosc,pomimo wypicia kawy i w nocy ciezko mi spac,mam ochote wtedy na orgazm,ale wiem, ze nie moge go miec,bo nie chce dostac boli porodowych,boje sie nie tyle juz porodu,bo za priorytet przyjelam podejscie malej.di,ze bole oznaczaja tylko to,ze zobacze wkoncu moja dzidzie:-),jednak boje sie,ze w domu nie pogodze obowiazkow:l(

Kakarolinka ciesze sie,ze przechodzi goraczka,bedzie dobrze.Gorace prysznice z masazem piersi pomagaja tez przy odstawianiu dz od piersi,wiem to od zaprzyjaznionej pani dr

U mnie dziś dzidziuś intensywnie bryka i mocno się rozpycha. Na dodatek mam lekkie bóle w dole brzucha jakby na okres i parcie na pęcherz. Póki co nie szykuje się specjalnie do szpitala, bo coś mam przeczucie, że urodzę po terminie. Ehhhh boję się tylko, że nie będę wiedziała kiedy to już będzie to ...

reklama
Nie przechodzi właśnie- chyba że siedziałabym ciągle w wannie:-) Posmarowałam Amolem może troche rozgrzeje, bo nie mam Maści Końskiej teść dopiero kupi.

Do góry