reklama
mala.di
Fanka BB :)
orany. takich odpowiedzi sie nie spodziewałam.
to nie są zaparcia, przy nich to faktycznie pobolewa mnie w krzyżu, ale mnie bolą plecy, raczej wyżej.
w dzień ból był lżejszy nieco. mam nadzieje, ze na wieczór sie nie nasili.
az nie wiem co robic teraz, mojej ginekolog nie pytalam co robic w takich sytuacjach, musialabym leciec na szpitalną izbe przyjęć. u niej mam wizyte 6marca, nie wiem czy daloby rade to przyspieszyc. jednak bóle kręgosłupa są chyba czymś dość normalnym przy ciąży, wiec nie wiem czy az tak panikowac i leciec do szpitala....
to pasuje do bolu opisanego tutaj:Bóle kręgoslupa w ciąży. Znajdź na nie metodę. - BabyBoom , z tym ze faktycznie nie ma tu nic wspomniane o czyms tak silnym.
to nie są zaparcia, przy nich to faktycznie pobolewa mnie w krzyżu, ale mnie bolą plecy, raczej wyżej.
w dzień ból był lżejszy nieco. mam nadzieje, ze na wieczór sie nie nasili.
az nie wiem co robic teraz, mojej ginekolog nie pytalam co robic w takich sytuacjach, musialabym leciec na szpitalną izbe przyjęć. u niej mam wizyte 6marca, nie wiem czy daloby rade to przyspieszyc. jednak bóle kręgosłupa są chyba czymś dość normalnym przy ciąży, wiec nie wiem czy az tak panikowac i leciec do szpitala....
to pasuje do bolu opisanego tutaj:Bóle kręgoslupa w ciąży. Znajdź na nie metodę. - BabyBoom , z tym ze faktycznie nie ma tu nic wspomniane o czyms tak silnym.
Ostatnia edycja:
mala.di
na tej stronie do ktorej dalam link napisali tak: "Ból pojawia się zwykle między piątym a siódmym miesiącem, ale u niektórych kobiet może wystąpić już między ósmym a dwunastym tygodniem ciąży.
"
teraz to sie czuje zestresowana. ból się już da znieść.
teraz to sie czuje zestresowana. ból się już da znieść.
oby przeszło, ale jakby nie to lepiej to skonsultuj, no chyba, że ogólnie masz problemy z kręgosłupem i w ciąży nasilił się ból, każda z nas ma inne objawy i inaczej się czuje, ale jak boli to porada lekarza wydaje mi się niezastąpiona, niż rady z forum głowa do góry, może musisz po prostu zwolnić, odpocząć ;-)
malinka1980
mala.di, mnie tez czasem pobolewa kregoslup. ja mialam juz z nim problemy przed ciaza.
mala.di
Nigdy wczesniej nie mialam problemów z kręgosłupem.
Chyba nic zlego sie stać nie moze skoro ciagle teraz odpoczywam - objawy mi uniemozliwiaja aktywnosc wieksza niz krotki spacer, poczekam do poniedzialku i sprobuje wbic do mojej lekarki, albo chociaz skonsultowac z rodzinnym lekarzem czy powinnam sie niepokoic
Chyba nic zlego sie stać nie moze skoro ciagle teraz odpoczywam - objawy mi uniemozliwiaja aktywnosc wieksza niz krotki spacer, poczekam do poniedzialku i sprobuje wbic do mojej lekarki, albo chociaz skonsultowac z rodzinnym lekarzem czy powinnam sie niepokoic
reklama
mala.di
o to jedno zmartwienie chociaz;-)
powinni nam co tydzień robić usg byśmy sie nie denerwowaly i przez ten stres nie szkodzily maluchom ;p
powinni nam co tydzień robić usg byśmy sie nie denerwowaly i przez ten stres nie szkodzily maluchom ;p
Podziel się: