reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i samopoczucie w ciąży i po ciąży

A ja się tym spodniom wcale nie dziwię. Ja jak tylko poczuję, że mnie coś ściska w pasie to bleee... Po domu to opuszczam getry nisko ale do pracy to tak się nie da :-p.

reklama
no wrocilam dziewczynki, mam jedne spodnie i zel do tego apartu, a wiec tak juz spodnie :) :) :)
pracuje i niestety ale mieszcze sie (juz coraz to mniej komfortowo) w jedne spodnie :/
kupilam jedne ogrodniczki, moge do nich nosic bluze, bluzki, wszystko, nie widac ze to ciazowki a mi wygodnie :)
eBay - The UK's Online Marketplace i zeby nie bylo to sa z POLSKI :D wzielam motyw nr 2 :)
takze uwazjcie dziewczynki bo zdziwione jestescie a ja tymczasem przytylam ponad 2kg i wszystko w brzuchu!! i rosnie jak glupi!!

O rany, ładne :) Też mam już 2 kilo na plusie, na szczęście na ubraniach jeszcze tego nie widać, bo przed ciążą schudłam 6 kilo i wszystko ze mnie leciało ;)

Kruszki fajniaste te spodnie i wcale nie drogie jak za maternity. Strasznie mnie kusi, bo ja juz tez sie w malo co mieszcze, a z poprzedniej ciazy spodnie jeszcze za duze. Tyle ze boje sie tak bez przymiarki kupic. Trafilas w rozmiar i leza ladnie? A w ogole kupilas na teraz czy ten material sie rozciaga i spodnie posluza dluzej? Bo wiadomo, pozniej nawet w biodrach przybedzie, i w dooopie,i jeszcze tu i owdzie, nie tylko brzuch rosnie:eek:

LeRemi nie wiem bo czekam na nie, przyszly dziny uzywane, musze juz pokupowac bo potem wszystko na raz to nie bedzie nas stac, a tak jak uzywane to trafilam sobie eleganckie dziny ciazowe za 2f, a te z ebaya z linku to mam nadzieje ze ponosze do konca, jak tylko przyjda to dam znac dziewczynki, sa z polski wiec mysle ze na allegro znajdziecie, albo polski ebay

Ja też już od kilku dni chodzę w spodniach ciążowych, bo mi wygodniej. Dostałam na szczęście 5 par spodni od koleżanki więc może nawet nie bede żadnych kupować. Jedne z nich są rewelacyjne bo mają dużą regulację i można je nosić prawie od samego początku. Koleżanka mówiła że wskoczyła w nie bardzo szybko i że ja pewnie też tak zrobię, no i nie myliła się. Jest mi w nich bardzo wygodnie bo nic mnie nie uciska w brzuszek. A brzuszek powoli czuję że się robi. Wczoraj mąż cyknął mi pierwsze ciążowe zdjęcie :-) jeszcze niewiele widać ale za to czuję po normalnych spodniach. Najgorsze jest to że muszę je wrzucić do prania a jutro jedziemy do rodzinki w gości i pewnie będę musiała wyciagnąć jutro jakieś stare spodnie. Bo pozostałe ciążowe które dostałam to jeszcze za duże.

Ja mam dość duże te moje ciążówki, bo poprzednio nie dość, że zaczynałam z wagą o 6 kilo większą, to jeszcze na początku ostro mi poszło w biodra :/
Póki co wykorzystuję swoje spódnice, bo wiem, że już niedługo się w nie nie zmieszczę ;) A potem będę chodzić dużo w sukienkach, bo one z kolei w czasie karmienia będą wisieć w szafie.

Też dziś zrobiłam pierwsze zdjęcie z profilu :) Już trochę widać te moje kilka centymetrów na plusie :D

Spodenki faktycznie bomba. Ja wczoraj pożegnałam się z moimi spodniami bo już strasznie cisną, ale za to chodzę w legginsach i coś czuję że szybko ich nie porzucę, wygodne, nie uciskają, no i wygląd też na plus:) na ciuchy ciążowe czekam od koleżanek.

reklama
taa leginsy górą:-) ja też w leginsach chodzę bo wygodnie a do tego jakiś dłuższy sweter lub tunika i jest ok.

Do góry