reklama
kruszki
Fanka BB :)
no wrocilam dziewczynki, mam jedne spodnie i zel do tego apartu, a wiec tak juz spodnie
pracuje i niestety ale mieszcze sie (juz coraz to mniej komfortowo) w jedne spodnie :/
kupilam jedne ogrodniczki, moge do nich nosic bluze, bluzki, wszystko, nie widac ze to ciazowki a mi wygodnie
eBay - The UK's Online Marketplace i zeby nie bylo to sa z POLSKI wzielam motyw nr 2
takze uwazjcie dziewczynki bo zdziwione jestescie a ja tymczasem przytylam ponad 2kg i wszystko w brzuchu!! i rosnie jak glupi!!
pracuje i niestety ale mieszcze sie (juz coraz to mniej komfortowo) w jedne spodnie :/
kupilam jedne ogrodniczki, moge do nich nosic bluze, bluzki, wszystko, nie widac ze to ciazowki a mi wygodnie
eBay - The UK's Online Marketplace i zeby nie bylo to sa z POLSKI wzielam motyw nr 2
takze uwazjcie dziewczynki bo zdziwione jestescie a ja tymczasem przytylam ponad 2kg i wszystko w brzuchu!! i rosnie jak glupi!!
LeRemi
Kruszki fajniaste te spodnie i wcale nie drogie jak za maternity. Strasznie mnie kusi, bo ja juz tez sie w malo co mieszcze, a z poprzedniej ciazy spodnie jeszcze za duze. Tyle ze boje sie tak bez przymiarki kupic. Trafilas w rozmiar i leza ladnie? A w ogole kupilas na teraz czy ten material sie rozciaga i spodnie posluza dluzej? Bo wiadomo, pozniej nawet w biodrach przybedzie, i w dooopie,i jeszcze tu i owdzie, nie tylko brzuch rosnie
kruszki
LeRemi nie wiem bo czekam na nie, przyszly dziny uzywane, musze juz pokupowac bo potem wszystko na raz to nie bedzie nas stac, a tak jak uzywane to trafilam sobie eleganckie dziny ciazowe za 2f, a te z ebaya z linku to mam nadzieje ze ponosze do konca, jak tylko przyjda to dam znac dziewczynki, sa z polski wiec mysle ze na allegro znajdziecie, albo polski ebay
marcia331
Ja też już od kilku dni chodzę w spodniach ciążowych, bo mi wygodniej. Dostałam na szczęście 5 par spodni od koleżanki więc może nawet nie bede żadnych kupować. Jedne z nich są rewelacyjne bo mają dużą regulację i można je nosić prawie od samego początku. Koleżanka mówiła że wskoczyła w nie bardzo szybko i że ja pewnie też tak zrobię, no i nie myliła się. Jest mi w nich bardzo wygodnie bo nic mnie nie uciska w brzuszek. A brzuszek powoli czuję że się robi. Wczoraj mąż cyknął mi pierwsze ciążowe zdjęcie :-) jeszcze niewiele widać ale za to czuję po normalnych spodniach. Najgorsze jest to że muszę je wrzucić do prania a jutro jedziemy do rodzinki w gości i pewnie będę musiała wyciagnąć jutro jakieś stare spodnie. Bo pozostałe ciążowe które dostałam to jeszcze za duże.
Ja mam dość duże te moje ciążówki, bo poprzednio nie dość, że zaczynałam z wagą o 6 kilo większą, to jeszcze na początku ostro mi poszło w biodra :/
Póki co wykorzystuję swoje spódnice, bo wiem, że już niedługo się w nie nie zmieszczę A potem będę chodzić dużo w sukienkach, bo one z kolei w czasie karmienia będą wisieć w szafie.
Też dziś zrobiłam pierwsze zdjęcie z profilu Już trochę widać te moje kilka centymetrów na plusie
Póki co wykorzystuję swoje spódnice, bo wiem, że już niedługo się w nie nie zmieszczę A potem będę chodzić dużo w sukienkach, bo one z kolei w czasie karmienia będą wisieć w szafie.
Też dziś zrobiłam pierwsze zdjęcie z profilu Już trochę widać te moje kilka centymetrów na plusie
3timeangel
Zaciekawiona BB
Spodenki faktycznie bomba. Ja wczoraj pożegnałam się z moimi spodniami bo już strasznie cisną, ale za to chodzę w legginsach i coś czuję że szybko ich nie porzucę, wygodne, nie uciskają, no i wygląd też na plus na ciuchy ciążowe czekam od koleżanek.
reklama
Podziel się: