reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Objawy i samopoczucie w ciąży i po ciąży

szczerze mówiąc, to nie wiem..w szkole rodzenia położna mówiła właśnie o czopkach glicerynowych..może więcej wody pij? spróbuj się poruczać?może jogurt naturalny coś da?

reklama
u mnie też praktycznie zero skurczy - jeden raz miałam tylko pare dni temu w nocy ale myślę, że to była namiastka tego co mnie czeka:p
Jedynie po seksie mam skurcz zawsze ale bezbolesny i codziennie mnie podbrzusze w nocy boli.

uo jezu ddaga nie strasz z ta pepowina, tolka mi tak do wiwatu dala tej nocy jak nigdy. moze to taka noc... ;)
a teraz za to podejrzanie spokojna. dobra, nie bede sie wkrecac!

weronkazzz dokładnie! nie ma co sobie wkręcać! widocznie mała miała taka potrzebę większej aktywności i tak jak napisałam sama od razu odpędziłam takie bezsensowne myśli :) nie zamierzam się stresować chwilę przed porodem, bo na pewno wszytsko ok :) zresztą-dziś się też ruszała, raz mocniej raz słabiej, więc to najlepszy dowód tego, że nic się nie stało hehe :D a wiem, że niektóre dzieci im bliżej porodu to albo się mocniej wiją w brzuchu albo właśnie słabiej, więc zapomnij o moim wcześniejszym wpisie ;)

luzik, tola sie uaktywnila totalnie w trakcie dokumentu o moim mlodzienczo ulubionym pearl jam'ie. moze jest jakas nadzieja, ze nie zostanie fanka justina bibera ;|)

Kiedys byla mowa zeby sprawdzac czy to TE skorcze biorac ciepla kapiel, ewent.prysznic i rzeczywiscie to dziala;) wczoraj mialam kilka porzadnych skorczow jak bylismy z M na zakupach, byly w miare znosne wiec dokonczylismy zakupy i wrocilismy do domu, wzielam odrazu cieply prysznic i jeszcze kilka skorczow sie pojawilo i przeszlo, falszywy alarm niestety

A bóle jak na okres co oznaczają? Od kilku dni mam takie tępe bóle jak przed każdą miesiączką, raz są, raz ich nie ma. W krzyżu też mnie delikatnie łupie...

reklama
Do góry