reklama
M
milionka
Gość
u mnie też praktycznie zero skurczy - jeden raz miałam tylko pare dni temu w nocy ale myślę, że to była namiastka tego co mnie czeka
Jedynie po seksie mam skurcz zawsze ale bezbolesny i codziennie mnie podbrzusze w nocy boli.
Jedynie po seksie mam skurcz zawsze ale bezbolesny i codziennie mnie podbrzusze w nocy boli.
weronkazzz
tulęTolę
uo jezu ddaga nie strasz z ta pepowina, tolka mi tak do wiwatu dala tej nocy jak nigdy. moze to taka noc...
a teraz za to podejrzanie spokojna. dobra, nie bede sie wkrecac!
a teraz za to podejrzanie spokojna. dobra, nie bede sie wkrecac!
weronkazzz dokładnie! nie ma co sobie wkręcać! widocznie mała miała taka potrzebę większej aktywności i tak jak napisałam sama od razu odpędziłam takie bezsensowne myśli nie zamierzam się stresować chwilę przed porodem, bo na pewno wszytsko ok zresztą-dziś się też ruszała, raz mocniej raz słabiej, więc to najlepszy dowód tego, że nic się nie stało hehe a wiem, że niektóre dzieci im bliżej porodu to albo się mocniej wiją w brzuchu albo właśnie słabiej, więc zapomnij o moim wcześniejszym wpisie
weronkazzz
tulęTolę
luzik, tola sie uaktywnila totalnie w trakcie dokumentu o moim mlodzienczo ulubionym pearl jam'ie. moze jest jakas nadzieja, ze nie zostanie fanka justina bibera ;|)
Agnes92
Fanka BB :)
Kiedys byla mowa zeby sprawdzac czy to TE skorcze biorac ciepla kapiel, ewent.prysznic i rzeczywiscie to dziala wczoraj mialam kilka porzadnych skorczow jak bylismy z M na zakupach, byly w miare znosne wiec dokonczylismy zakupy i wrocilismy do domu, wzielam odrazu cieply prysznic i jeszcze kilka skorczow sie pojawilo i przeszlo, falszywy alarm niestety
reklama
kakakarolina
Fanka BB :)
magicc u mnie nic nie oznaczają ) tak samo jak skurcze dopiero takie, że oczy mi na wierzch wyjdą chyba coś oznaczą bo takich jeszcze nie miałam ;-)
Podziel się: