reklama
marcia331
Fanka BB :)
Oj zeby bylo sprawiedliwie to watek narazie niech bedzie 2w1 czyli Objawy i samopoczucie w ciazy i po ciazy;-)
A wiec u mnie jesli chodzi o opuchlizne to w ciazy niezle musialam byc spuchnieta bo juz na 3 dzien po porodzie jak sie zobaczylam to az sama stwierdzilam ze mam szczuple lydki-czego niegdy nie zdarzylo mi sie powiedziec Wogole oprocz brzucha to jakos nawet tak bardziej sie sobie podobam niz przed ciaza, moze dlatego ze lzejsza sie c zuje mimo 3kg na + jeszcze. M stwierdzil ze wolal moje lydki w rozmiarze ciazowym, bo teraz sa za chude, ah Ci faceci
Ja mam dokładnie to samo :-) mnie zostały jeszcze 2kg na plusie, ale i tak jak patrzę w lustro to jakoś tak atrakcyjniej się czuję. I mam to samo spostrzeżenie odnośnie nóg, jakieś takie szczupłe mi się teraz wydają. A zawsze najbardziej nie lubiłam swoich nóg!!! A mojemu M. też się chyba podoba, bo się zaczął częściej przytulać :-)
A mnie po ciąży został podbród. Bo to nie podbródek jest, tylko podbród taki. No i te kilka rozstępów po bokach, które na czerwono pojawiły się już po porodzie. Nie robię z tego tragedii bo laską nigdy nie byłam , no ale jednak bez podbróda, oponki na brzuchu nad raną z cc i tych kilku rozstępów byłoby milej .
Dawno się nie ważyłam... Ale skoro jeść zaczęłam normalniej to pewnie waga poszła do góry. Jak się Bąbel ode mnie odessie to wskoczę na wagę ;-).
Dawno się nie ważyłam... Ale skoro jeść zaczęłam normalniej to pewnie waga poszła do góry. Jak się Bąbel ode mnie odessie to wskoczę na wagę ;-).
mala.di
kiedys narzekalam na swoje 48kg,ze taka otyla jestem, a po porodzie wydawalam sie sobie taka chuda, nawet od razu gdy mialam jeszcze 5miesieczny brzuszek... potem to w ogole jak ta macica sie obkurczyla to gdyby nie to ze nie miescilam sie w spodnie to bym myslala ze chudsza jestem niz bylam, ale teraz z kazdym dniem wydaje mi sie ze jestem grubsza nie wiem czy tyje od obzarstwa czy moze po prostu wraca mi jakies ''normalniejsze'' patrzenie na siebie i zaczynaja mi przeszkadzac fałdki ktore zostaly...
kakakarolina
mi sie nie opuszczają ale normalnym ludziom ok ok tygodniu.
pamelcia100
no u mnie jakoś szybko 5-6 dni i już ich nie było.
reklama
kakakarolina
Zylcia jak je czujesz, pieką Cię czy coś to poproś kogoś żeby tam spojrzał. Nie mówię, że jesteś ekstremalnym przypadkiem jak ja ale u mnie dwa razy zrobiła się infekcja od nierozpuszczonych szwów.
Podziel się: