reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Objawy i samopoczucie w ciąży i po ciąży

Właśnie wróciłam od lekarza. Nie dawała mi spokoju wysypka na brzuchu i ciągłe swędzenie, wrrrr... masakra jakaś, idzie się zadrapać. Lekarz stwierdził osutkę ciążową. Czy któraś z was to miała? Podobno nie jest groźna i znika po porodzie, mam nadzieję, że zniknie szybciej to cholerstwo :wściekła/y:

reklama
Agos ja niestety nie pomoge, pierwsze slysze, ale jak lekarz powiedzial ze nie grozne to nie ma sie co martwic;-)
Mi dzis duszno caly dzien i przez to lenia mam strasznego, no i spuchnieta jestem tak ze kostek nie mam tylko nogi jak kolki:baffled:

Właśnie wróciłam od lekarza. Nie dawała mi spokoju wysypka na brzuchu i ciągłe swędzenie, wrrrr... masakra jakaś, idzie się zadrapać. Lekarz stwierdził osutkę ciążową. Czy któraś z was to miała? Podobno nie jest groźna i znika po porodzie, mam nadzieję, że zniknie szybciej to cholerstwo :wściekła/y:

Łączę się w bólu, też od kilku dni męczy mnie okropna wysypka na brzuchu, najgorzej jest wieczorem i w nocy. Ostatnio próbowałam kąpieli w mące owsianej... pomogło na kilka godzin. Może spróbuj ...

Ja mam cały czas pod cyckami, wszyscy mi mówią, że mam mega wysoko, może mi tez nie opadnie? właściwie, to po 36 tygodniu, już powinien...

reklama
Mi odkad brzuch urosl wiele osob mowi ze mam go dosyc nisko_Ostatnio tez mam wrazenie jakby opadl troche i tak jakby ciazy do dolu...Ooo a zgagi od dawna nie mialam(odpukac ;) )
Nogi tez jak banki, szczegolnie prawa i lydki , leee takie grube serdelki mam zamiast nog:confused2:

Do góry