reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i samopoczucie w ciąży i po ciąży

U mnie do wczoraj bóle jak na okres :szok: Do tego parę razy jakiś skurczyk czy ból w pachwinach, no i plecy mocniej pobolewają. Zaczynam się bać!!! :szok:

reklama
Ja żadnych skurczy nie odczuwam, ale bóle jak na okres owszem... Od jakiegoś tygodnia. Nie wiem czy to nie za wcześnie....?

Nie, jeszcze nie, jeszcze z tydzień dajcie mi czasu :-p Torba niespakowana, rzeczy nie wszystkie wyprane, kaszel niewyleczony, szpital niewybrany, zgody na poród rodzinny brak, aaaaaaa :szok: A ja siedzę przed kompem i do niczego zmusić się nie mogę :-D

Mnie się czasem zdarzają skurcze, ale takie jak do tej pory czyli niebolesne twardnienia i spinania. Ale nie jakoś często. Ciekawe co będzie jak odstawię fenoterol. A z innych dolegliwości poza niesamowicie opuchniętymi nogami i rękoma to czasem czuje ból w piersiach. Tak mnie czasem dziwnie kłują. Też tak macie? Idę się położyć bo mi synek żebra obkopuje.

Marcia też mam ból i kłucie w piersiach, od jakiś paru dni, ale ja to bardziej łącze z kaszlem, nie wiem czy ktoś jeszcze tak ma jako objaw ciążowy?

cornelka, co do Twoich obaw i stwierdzenia, że jeszcze nie czas to moja mama mi opowiadała, że jak mnie rodziła, to była na sali z babeczką, której wody odeszły tydzień wcześniej:szok::szok::szok:. Lekarze drą się na nią czemu Pani wcześniej nie przyszłą, miała już infekcje, dziecko słabe tętno itd., a ona na to , że nic nie miała przygotowane i musiała pokupować:no:

Asia o kurde, no to już hardcore, durna baba :no:

Co do moich powodów to bardziej tak w formie żartu, bo jak się zacznie to nic z tych rzeczy ważne nie będzie, choć wolałabym mieć jednak skończony choć 38 tydzień, bo jak np. sytuacja Dzag pokazuje, jednak czasem nawet te kilka dni robi różnice.

A że się boję i pewnie wpadnę w panikę, bez względu na to czy będzie 37 czy 40 tydzień to już inna kwestia :-p

A z innych dolegliwości poza niesamowicie opuchniętymi nogami i rękoma to czasem czuje ból w piersiach. Tak mnie czasem dziwnie kłują. Też tak macie?

Aha! Też ostatnio się nad tym zastanawiałam. Piersi zdecydowanie bardziej bolesne i wrażliwe mi się zrobiły w ostatnim tygodniu...Też pokłuwają, brodawki są czulsze. Normalne?

asia ludziska to czasem durne jednak...

reklama
moje piersi też się zmieniły brodawkę mam w innym kolorze a linie wokół nich ciemniejszą i sutki bardzo tkliwe

Do góry