reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Objawy i samopoczucie w ciąży i po ciąży

U mnie do wczoraj bóle jak na okres :szok: Do tego parę razy jakiś skurczyk czy ból w pachwinach, no i plecy mocniej pobolewają. Zaczynam się bać!!! :szok:

reklama
Ja żadnych skurczy nie odczuwam, ale bóle jak na okres owszem... Od jakiegoś tygodnia. Nie wiem czy to nie za wcześnie....?

Nie, jeszcze nie, jeszcze z tydzień dajcie mi czasu :-p Torba niespakowana, rzeczy nie wszystkie wyprane, kaszel niewyleczony, szpital niewybrany, zgody na poród rodzinny brak, aaaaaaa :szok: A ja siedzę przed kompem i do niczego zmusić się nie mogę :-D

Mnie się czasem zdarzają skurcze, ale takie jak do tej pory czyli niebolesne twardnienia i spinania. Ale nie jakoś często. Ciekawe co będzie jak odstawię fenoterol. A z innych dolegliwości poza niesamowicie opuchniętymi nogami i rękoma to czasem czuje ból w piersiach. Tak mnie czasem dziwnie kłują. Też tak macie? Idę się położyć bo mi synek żebra obkopuje.

Marcia też mam ból i kłucie w piersiach, od jakiś paru dni, ale ja to bardziej łącze z kaszlem, nie wiem czy ktoś jeszcze tak ma jako objaw ciążowy?

cornelka, co do Twoich obaw i stwierdzenia, że jeszcze nie czas to moja mama mi opowiadała, że jak mnie rodziła, to była na sali z babeczką, której wody odeszły tydzień wcześniej:szok::szok::szok:. Lekarze drą się na nią czemu Pani wcześniej nie przyszłą, miała już infekcje, dziecko słabe tętno itd., a ona na to , że nic nie miała przygotowane i musiała pokupować:no:

Asia o kurde, no to już hardcore, durna baba :no:

Co do moich powodów to bardziej tak w formie żartu, bo jak się zacznie to nic z tych rzeczy ważne nie będzie, choć wolałabym mieć jednak skończony choć 38 tydzień, bo jak np. sytuacja Dzag pokazuje, jednak czasem nawet te kilka dni robi różnice.

A że się boję i pewnie wpadnę w panikę, bez względu na to czy będzie 37 czy 40 tydzień to już inna kwestia :-p

A z innych dolegliwości poza niesamowicie opuchniętymi nogami i rękoma to czasem czuje ból w piersiach. Tak mnie czasem dziwnie kłują. Też tak macie?

Aha! Też ostatnio się nad tym zastanawiałam. Piersi zdecydowanie bardziej bolesne i wrażliwe mi się zrobiły w ostatnim tygodniu...Też pokłuwają, brodawki są czulsze. Normalne?

asia ludziska to czasem durne jednak...

reklama
moje piersi też się zmieniły brodawkę mam w innym kolorze a linie wokół nich ciemniejszą i sutki bardzo tkliwe

Do góry