reklama
kakakarolina
Fanka BB :)
cornelka no co Ty przecież to już czas trzeba się cieszyć będzie nowe życie;-)
cornelka
Nie, jeszcze nie, jeszcze z tydzień dajcie mi czasu Torba niespakowana, rzeczy nie wszystkie wyprane, kaszel niewyleczony, szpital niewybrany, zgody na poród rodzinny brak, aaaaaaa A ja siedzę przed kompem i do niczego zmusić się nie mogę
marcia331
Mnie się czasem zdarzają skurcze, ale takie jak do tej pory czyli niebolesne twardnienia i spinania. Ale nie jakoś często. Ciekawe co będzie jak odstawię fenoterol. A z innych dolegliwości poza niesamowicie opuchniętymi nogami i rękoma to czasem czuje ból w piersiach. Tak mnie czasem dziwnie kłują. Też tak macie? Idę się położyć bo mi synek żebra obkopuje.
cornelka, co do Twoich obaw i stwierdzenia, że jeszcze nie czas to moja mama mi opowiadała, że jak mnie rodziła, to była na sali z babeczką, której wody odeszły tydzień wcześniej. Lekarze drą się na nią czemu Pani wcześniej nie przyszłą, miała już infekcje, dziecko słabe tętno itd., a ona na to , że nic nie miała przygotowane i musiała pokupować
cornelka
Asia o kurde, no to już hardcore, durna baba
Co do moich powodów to bardziej tak w formie żartu, bo jak się zacznie to nic z tych rzeczy ważne nie będzie, choć wolałabym mieć jednak skończony choć 38 tydzień, bo jak np. sytuacja Dzag pokazuje, jednak czasem nawet te kilka dni robi różnice.
A że się boję i pewnie wpadnę w panikę, bez względu na to czy będzie 37 czy 40 tydzień to już inna kwestia
Co do moich powodów to bardziej tak w formie żartu, bo jak się zacznie to nic z tych rzeczy ważne nie będzie, choć wolałabym mieć jednak skończony choć 38 tydzień, bo jak np. sytuacja Dzag pokazuje, jednak czasem nawet te kilka dni robi różnice.
A że się boję i pewnie wpadnę w panikę, bez względu na to czy będzie 37 czy 40 tydzień to już inna kwestia
A z innych dolegliwości poza niesamowicie opuchniętymi nogami i rękoma to czasem czuje ból w piersiach. Tak mnie czasem dziwnie kłują. Też tak macie?
Aha! Też ostatnio się nad tym zastanawiałam. Piersi zdecydowanie bardziej bolesne i wrażliwe mi się zrobiły w ostatnim tygodniu...Też pokłuwają, brodawki są czulsze. Normalne?
asia ludziska to czasem durne jednak...
reklama
M
milionka
Gość
moje piersi też się zmieniły brodawkę mam w innym kolorze a linie wokół nich ciemniejszą i sutki bardzo tkliwe
Podziel się: