reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Objawy i samopoczucie w ciąży i po ciąży

pokrzywe polecala mi polozna w szkole rodzenia, wiec na pewno jest ok. ja pije, poki co nie jakos super regularnie, ale mam zamiar pic czesciej. w te upaly odpowiednio wczesnie zaparzona i schlodzona jest super! tylko mowimy o lisciach pokrzywy, tak?

reklama
ifena, mozesz spokojne pic pokrzywe, potwierdzone! na poczatku ciazy zrobilam solidny research na temat herbatek, pokrzywa jest jedna z tych ktore mozemy spozywac ;) jesli bedziesz chciala zrodlo daj znac to poszukam,poki co mam wszystkie wypisane na kartce na lodowce ;))

Mi jest strasznie duszno, poce sie strasznie, a od poludnia juz moje stopy sa bez kostek:eek: no i zgaga wrocila wieczorami ehh cos mi sie nie wydaje zeby po porodzie te wszystkie atrakcje minely jak reka odjal:baffled:

A gdzie taka pokrzywe sie kupuje?? jakas specjalna to jest czy zwykla pokrzywa? Moze glupio pytam ale nie pilam nigdy wczesniej takich,,cudow'':-D

Mnie też okropnie gorąco, ale najgorzej z chodzeniem. Tak mnie ciągnie na dole, że ledwo się turlam i siusiam co kilka minut. Dzisiaj weszłam na wagę i mniej 2 kilo. No mam nadzieję, ze to nie jakieś oznaki... Mój M jak dziś wrócił z nocki, to stwierdził, ze wyglądam coraz gorzej i On już wniosek o urlop w poniedziałek bez dat napisze, w razie co:szok:Milutki nie

ja na puchnięcie dostałam od lekarza HYDROCHLOROTHIAZIDUM 2XDZIENNIE, dużo pić piwka bezalkoholowego i jesc natke piertuszki:-)

tę pietruszke to ja raczej sobie podaruje..
herbat nie pije bo nie lubie, no chyba ze pije figure i zieloną ale to jak nie jestem w ciązy:-)

reklama
to ja szczęśliwiec jestem, pomimo że ledwo widzę na oczy przez te upały bo tak mnie pot zalewa to jednak obrzęki mnie ominęły. Coś tam lekko opuchnięte nogi są, ale kompletnie mi to w niczym nie przeszkadza.
U mnie z uciążliwych objawów doszły ostatnio rwące bóle w pachwinach, młody mi się wstawia w kanał i boli jak cholera, aż sie nogi pode mną uginają. Cała ciąża jakoś szybko mi przeleciała a te ostatnie tygodnie to się ciągnąaąąąą i ciagnąąąą:baffled:

Do góry