Ostatnio zycia pisala o zatruciu..to ja wczoraj to mialam..masakra! biegunka i wymioty, bol miesni, zero sil i straszne sciskanie zoladka zjadlam dwie male kromeczki suchego chleba na wieczor,zeby cokolwiek wrzucic do zoladka, acha oprocz tego 37,5 temperatura. Dzis juz ok, choc jak zjadlam sniadanie to zoladek sciska, ale to chyba pozostalosc po wczorajszym..
reklama
Sunshine27
Zaangażowana w BB
Współczuje dziewczyny i dołączam do tych ze zgagą coś okropnego.
A ja już myslałam, że pożegnałam zgagę i co znowu u mnie z wizytą. Mam nadzieję, że to nie kwestia zmiany położenia Młodego
Ja od dzisiaj cierpię na takie bóle w pachwinach, ze chodzić nie mogę. Tylko siedzieć;-) Czyżby Młody torował sobie drogę na świat?
Ja od dzisiaj cierpię na takie bóle w pachwinach, ze chodzić nie mogę. Tylko siedzieć;-) Czyżby Młody torował sobie drogę na świat?
Dziewczyny też tak macie że boli Was w dole brzucha tak jak na okres? Do tego czuję takie ukłucia jakby szpilką tam w szyjce- to normalne?
Byłam u lekarza we wtorek wszystko u mnie pozamykane więc do porodu jeszcze pewnie daleko.
Bóle jak na okres - o ile nie są bardzo intensywne, nie towarzyszą im skurcze albo krwawienia - są normalne pod koniec ciąży. Warto je skonsultować z lekarzem, ale jeśli mówisz, że fizycznie wszystko ok, to nie ma się za bardzo czym martwić. Też mam sporadycznie takie bóle od jakiegoś czasu.
A szpilki w szyjce czuję jak się Młoda wierci za bardzo. Jest już nisko - pewnie to dlatego.
Powoli zaczynamy się rozpadać Dobrze, że ciąża trwa tylko 9 miesięcy
kakakarolina
Fanka BB :)
karenm ja tak mam ale na izbie mówili, że luzik. Teraz to już cały czas coś i do 10 bolesnych skurczy dziennie może być. Powiedz lekarzowi ale myślę że wszystko ok
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
Dziewczyny też tak macie że boli Was w dole brzucha tak jak na okres? Do tego czuję takie ukłucia jakby szpilką tam w szyjce- to normalne?
Byłam u lekarza we wtorek wszystko u mnie pozamykane więc do porodu jeszcze pewnie daleko.
potwierdzam że mam identyko ;-) nawet w tym momencie ;-)
reklama
Dziewczyny! Do szału doprowadza mnie puchnięcie nóg. Sposób z leżeniem i chłodzeniem sprawdza się tylko na chwilę, zresztą szkoda mi dnia na leżenie Lekarz zaleca Diosmine, ale nie chce brać kolejnych leków.(i średnio wierzę w skuteczność) Podobno herbatka z pokrzywy jest bardzo dobra. Słyszałyście coś o tym? Tylko czy aby na pewno można w ciąży? Różnie mówią różne źródła...Dodatkowo pokrzywa ma masę witamin i dobrze przyswajalne żelazo więc same plusy...
Podziel się: