reklama
M
milionka
Gość
oj ja regularnie na coca-cole wiśniową, a dzisiaj na maliny, truskawki i czeresnie - mama uratowała koniec miesiąca
mala.di
Fanka BB :)
ja wole cole ze świeza wycisnietym sokiem z cytrynki. za to wisniowa cherry coke nie przepadam.. zreszta kupuje w puszkach, zeby jak cos za duzo nie wypic a u mnie w sklepie nie mam akurat jej.
ewo, nie widzialam nigdy takiego... a szkoda. ;p
ale wiecie co, dla Warszawianek moge polecic - na dole w metrze ratusz arsenal jest cukiernia i tak są ciastka z takim kremem bananowym posypane wiórkami z białej czekolady.... bajka! :-) choc nie zawsze są niestety, wiec udalo mi sie je zjesc 3 razy w zyciu
ewo, nie widzialam nigdy takiego... a szkoda. ;p
ale wiecie co, dla Warszawianek moge polecic - na dole w metrze ratusz arsenal jest cukiernia i tak są ciastka z takim kremem bananowym posypane wiórkami z białej czekolady.... bajka! :-) choc nie zawsze są niestety, wiec udalo mi sie je zjesc 3 razy w zyciu
kruszki
a ja podskubuje marchewki i arbuzy i sliwki wcinam, i lody mam w srodku z biala taka masa a na wierzchu pomarnaczowa masa, oprocz tego jablka tonami i kawa parzona mi tak smakuje ze ach...
Napoleon :-). Dla mnie to nie ciastko tylko kwadracik różowej masy . Mój M się tym zajada na kilogramy prawie.”ewa86” pisze:Za mną chodzi takie wielkie ciastko - coś w stylu kremówki, ale z różową masą
To ja dziwak jestem, bo nie mam zachcianek specjalnych . Czasem coś mi się pojedynczego zachce, ale tak samo jak i nie w czasie ciąży.
weronkazzz
tulęTolę
babeczki, wybaczcie ze ten przepyszny watek zakloce, ale... hm, ja z pytaniem z kompletnie innej strony. z doopy strony w zasadzie.
zawsze mialam ciezka przemiane materii i ciezkie zaparcia, w ciazy tym bardziej, potrafilam i 4 dni nie miec tej przyjemnosci. a teraz od przedwczoraj cudowne odblokowanie. nie wyglada mi to na przeczyszczenie, choc juz jest coraz... ekhm... luzniej. czy to dziec uciska cos gdzies i przyspiesza? czy to organizm sie oczyszcza??? jestem w 31 tygodniu, wedlug niektorych obliczen 32, wiec nie chcialabym zeby bylo to TO oczyszczanie... ktorejs sie cos poprawilo w tej kwestii w tych ostatnich miesiacach ciazy?
zawsze mialam ciezka przemiane materii i ciezkie zaparcia, w ciazy tym bardziej, potrafilam i 4 dni nie miec tej przyjemnosci. a teraz od przedwczoraj cudowne odblokowanie. nie wyglada mi to na przeczyszczenie, choc juz jest coraz... ekhm... luzniej. czy to dziec uciska cos gdzies i przyspiesza? czy to organizm sie oczyszcza??? jestem w 31 tygodniu, wedlug niektorych obliczen 32, wiec nie chcialabym zeby bylo to TO oczyszczanie... ktorejs sie cos poprawilo w tej kwestii w tych ostatnich miesiacach ciazy?
mala.di
moze dzidzia sie jakos po prostu przemieścila/opuściła i to dlatego sie tak 'odblokowalas' ? moze wypilas kawe albo zjadlas cos, albo polaczenie czegos co spowodowalo takie przeczyszczenie? mi to ciezko powiedziec, bo ja regularnie sie blokuje i odblokowuje co kilka dni i za kazdym razem sieje panike ze to To.
reklama
weronkazzz
tulęTolę
chyba to poranna kanapka z pastą z tuńczyka zapita sokiem z ananasa i gorąca czekolada w wedlu w ramach deseru w srodku dnia zrobily swoje. a, no i kawa tez byla z rana grana
Podziel się: