reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Objawy i samopoczucie w ciąży i po ciąży

Widze ze nie tylko ze mnie sie pot leje nawet od siedzenia.
Niezle okreslenie,,z picza w reku:-Dale jakze prawdziwe.Ja tez juz mam dosc tego bolacego spojenia i pachwiny
Asia mi tak dziwnie skacze cisnienie .Dopiero ponad 140 a kilka min pozniej jak siedze oklapem i nawet palcem nie rusze to 90/60

reklama
Asia mi tak dziwnie skacze cisnienie .Dopiero ponad 140 a kilka min pozniej jak siedze oklapem i nawet palcem nie rusze to 90/60
doti, dziwne to by było, gdyby Ci nie skoczyło przy ruszaniu się :-D. Ciśnienie mierzy się w stanie spoczynku i to jest odnośnik do stwierdzenia czy masz ciśnienie w porządku czy nie.

A ja dzisiaj myślałam że zlecę z fotela u fryzjera!! Poszłam zrobić sobie kolor, bo straszyłam wielkimi odrostami no i podciąć trochę, bo trzeba jakoś wyglądać na wesele na które idziemy w sobotę. No i kobitka nakłada mi farbę a ja się nagle blada jak ściana zrobiłam, mroczki przed oczami, zawroty głowy, duszno. Więc mówię jej że zaraz tu fiknę. Przystawiły mi wiatrak, włączyły na pełne obroty, przyniosły drugi fotel żebym sobie nogi położyła, dały wodę do picia i po paru minutach mi przeszło. Ale niezłego stracha się najadły. Oczywiście pierwsza reakcja mojej fryzjerki: "tylko niech mi tu pani nie rodzi!" a ja na to ze śmiechem: spokojnie urodzić nie urodzę, najwyżej zemdleje ;-) Ogólnie jakoś mi dzisiaj cały dzień słabo jest, ciężko się oddycha i w ogóle jakoś nie tak. Do tego zgaga mnie męczy i niedobrze mi jest. Nic nie mogę zjeść. Ehhh ciężka ta końcówka ciąży.

dzięki weronka - tak właśnie przypuszczałam, że to jakiś ucisk na nerw musi być, ale koszmar, mam nadzieję, że w tej wersji już się nie powtórzy!!

a ja nie wiem czy to pachwiny czy co, ale w kazdym razie krocze mnie napierdala , tak totalnie na dole. moglabym to chyba porownac do takiego bolu jaki jest jak sie jezdzi rowerem po bardzo nierownej drodze i krocze sie obija od siodełka.:baffled:

marcia
mi ostatnio kilka tyg temu sis farbowala wlosy...po minucie mi sie zrobilo tak strasznie słabo i niedobrze...wiec przenioslam sie do kuchni z tym i siedzialam przy otwartym oknie, głeboko oddychajac, co chwile nawet calkiem musialam wychylac glowe za okno zeby to przetrwac jakos:-p nastepne farbowanie juz po porodzie..

edit: ten ból krocza ciagle narasta i narasta :/ zeświruje totalnie. i do tego ciagle takie uczucie mokrości w pochwie, jakby mi sie non stop sikać chciało - ale wody mi nie wyciekaja ani nic..

Ostatnia edycja:
reklama
A ja farbowalam wlosy i ok bylo ale farba z Garniera bez amoniaku, bo jak malowalam z amoniakiem to nie zeby nie dobrze mi bylo ale mi koloru nie przyjelo...
mala.d ja mam czasem taki bol krocza jak to porownujesz do jazdy na rowerze po nierownej drodze, ale zdarza sie to tylko czasem po malym co nieco z M...:) a tak to nie zdarza sie cos takiego. Pomaga cieply prysznic mi np.

Do góry