reklama
renek
Mamy lipcowe'08
Ja dzis czuje sie dobrze, no troche senna jestem ale to juz normalne. Zlych nastrojow tez nie mam no i bolacych cycuszkow na szczescie ani mi narazie nie rosna choc przytylo mi sie troszke.
Widze tylko, ze moj maz chetnie by tenteges a mi ani sie sni :-) nawet o tym nie mysle.
Widze tylko, ze moj maz chetnie by tenteges a mi ani sie sni :-) nawet o tym nie mysle.
Izabelka
Oski i Wercia
ja mam z checia na przytulanka to samo zmeczona jestem; cala energie wyczerpuje na prace--urzeranie sie z uczniami, prace domowe--ograniczam do minimum i zabawy z synkiem, ktory jest najbardziej poszkodowany :-( bo padam jak wracam i czesto nie mam sily sie nim zajac...oby sie szybko mdlosci skonczyly, co chec zycia wroci
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
Cześć mamusie
Wypróbowałam ta wodę z duza ilością cytryny no i pierwzy raz od kilku dni nie musiałam nic jeść w łóżku aby zasnąć. Mam nadzieje że mój mały pasożyt się nie zorientuje i będzie tą ściemę łykał no bo wkońcu ile można jeść.
na całe szczęście smakuje mi
Wypróbowałam ta wodę z duza ilością cytryny no i pierwzy raz od kilku dni nie musiałam nic jeść w łóżku aby zasnąć. Mam nadzieje że mój mały pasożyt się nie zorientuje i będzie tą ściemę łykał no bo wkońcu ile można jeść.
na całe szczęście smakuje mi
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
aaaa
jeszcze jedno, jeśli chodzi o przytulanki to nie ma takiej opcji. Mój małżonek cierpliwie czeka ale widzę że moje okrągłe kształty mu pasują he he
jeszcze jedno, jeśli chodzi o przytulanki to nie ma takiej opcji. Mój małżonek cierpliwie czeka ale widzę że moje okrągłe kształty mu pasują he he
renek
Mamy lipcowe'08
ewan - obys miala racje bo biedne te nasze chlopaki...
U mnie mdlosci juz prawie mi nie dokuczaja ale lenistwo i sennosc jeszcze ciagle ogromne :-(
U mnie mdlosci juz prawie mi nie dokuczaja ale lenistwo i sennosc jeszcze ciagle ogromne :-(
Dzięki Profesjonalne Mamy za porady:-). Słucham się Was pilnie i - śpię do bólu:-). Wprawdzie w pracy na popołudniowej "szychcie" zachowuję się jak widmo, ale jakoś daję radę. (Wczoraj nawet nie zasnęłam na Beowulfie o 18.00 - prawdziwy sukces)
Na mdłości pomaga mi woda z cytryną i miodkiem:-) - nie narzekam na takie lekarstwo, ale ciągle nie mogę opanować nudności, gdy najdzie mnie ochota na robienie skłonów, przysiadów lub innych pompek...
Wygląda na to, że będę sflaczałą mamcią z rozstępami na brzuchu i piersiami do pasa...:-(Aaaaaaaaa...!!!!!!!!!!!!
Na mdłości pomaga mi woda z cytryną i miodkiem:-) - nie narzekam na takie lekarstwo, ale ciągle nie mogę opanować nudności, gdy najdzie mnie ochota na robienie skłonów, przysiadów lub innych pompek...
Wygląda na to, że będę sflaczałą mamcią z rozstępami na brzuchu i piersiami do pasa...:-(Aaaaaaaaa...!!!!!!!!!!!!
reklama
renek
Mamy lipcowe'08
U mnie to nie jest wcale takie pewne w pierwszej ciazy mielismy przerwe od 4mies ciazy do 6 mies po porodzie i ja caly czas nie mialam ochoty:-(
Dobrze, ze mam wspanialego i wyrozumialego meza a moze to, ze byl przy porodzie dalo mu na wstrzymanie
Mam nadzieje, ze teraz bedzie inaczej
Dobrze, ze mam wspanialego i wyrozumialego meza a moze to, ze byl przy porodzie dalo mu na wstrzymanie
Mam nadzieje, ze teraz bedzie inaczej